Lololo tu crezi ca toti is eu.
De fiecare data cand vad pe cineva cu un nume schimbat ma intreb "Asta este Dante?", ce sa fac daca ti le schimbi atat de des
Kammmaaaa, ia spune-i lu' Danteluţă cine e Kyylllllleee
uh, stai
sau.
cine A FOST Kylee
=]]]
Nu prea am inteles dar e ok, nu pe tine te-am avut in vedere
Jealous much? =))
http://giphy.com/gifs/nick-jonas-olivia-culpo-gif-nYdpdPm12TqKI
Ba, amu serios, Kyle e de treaba... e un user mai vechi ca si tine da' intra rar si mno.
Apropo, ce-i cu mine, adica suntem prieteni, nu?
Ascult black metal( cred), tu?
Nici eu nushtiu nici eu...
E bine atunci...
Huh, am trait ca s-o vad si pe asta, o intrebare despre mine. Nu sunt nici cine nu par, si nici cine nu sunt. Nu sunt nici cine am fost, nici cine n-am fost.
"Legatura" cu utilizatorul KamaSutra a avut loc la limita oricarei sperante umane. Nu am crezut niciodata ce am crezut ca mi se intampla in preajma ei. O explicare ilogica a resentimentului logic este echivalenta cu atasarea emotionala, sau cum mai este numita, "indragosteala".
Cum nordul si sudul sunt 2 paralele care nu se pot intalni niciodata, paralelismul inimii mele fata de inima KamaSutrei se va "dezparaliza" de cate ori este momentul in "my mind"...
Poate ti-ai dat seama ce sunt, cine sunt, ce voi fi cu ceva, cineva / fara ceva, cineva alaturi! Nu iti pot citi mintea cum ne "citeste" ea trairile, sentimentele, resentimentele noastre! 2 lucruri opuse, cum sunt prietenia si iubirea. Cum sunt eu si KamaSutra! 2 lucruri opuse, desi au ceva in comun, acceptarea sufleteasca reciproce! 2 personalitati "celebre" unul in mintea celuilalt, care au ceva in comun, "dragostea comuna imortala"!
AH SA-TI FIE SLAVIT NUMELE. Esti acum un Hamlet in ochi-mi si cred ca iti voi impartasi dragostea mea si cand ma refer la dragoste ma refer la materia inaccesibila ce este mai sus decat TOATE formele cunoasterii incepand cu fundamentalismul. Dragostea mea este una ce te face sa te simti fericit si o impartasesc la toti ce au nevoie, i-am dat-o lui Kama si ti-o voi da si tie fiindca simt ca-mi esti un frate o legatura ce pledeaza a fi una divina ceva de genul lui Hamlet cu Horatio si sper ca niciodata nu va trebui sa vad cum iti expulzezi emotiile negative asupra mea fiindca ma foi face iadului asemeni si aievea voi fi. TU ce atat de sincer ti-ai explicat trairile MERITI sa fii la un nivel ce succede formele obisnuite ale cunoasterii si SPER ca vei vrea sa fim prieteni aievea fiindca daca vei accepta iti voi dedica Ballada no 1 de Chopin, ah sfintenie in Excelsis sa fii dat Kyile frate.
Popa_Aurora_1963 întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: