| syd2 a întrebat:

Ba, cine e kylee? m-am uitat in intrebarile ei/lui si m-am speriat. Kama are ceva cu ea/el dar nu-mi pasa. INSA nu vreau ca istoria ca si cu Dark /Cromp sa se repete asa ca ii transmit un mesaj :
Negritu-ti numele sa-ti fie
De ponegresti ma incerca vei
Si moartea jalnica de caine
Primi-o cu cinstire vei.

Voi ce faceti?

26 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Ha? Eu credeam ca tu esti Kyle... rolling on the floor

| syd2 explică (pentru RainmakerX):

Lololo tu crezi ca toti is eu. laughing

| RainmakerX a răspuns (pentru syd2):

De fiecare data cand vad pe cineva cu un nume schimbat ma intreb "Asta este Dante?", ce sa fac daca ti le schimbi atat de des rolling on the floor

| KillMePlease a răspuns:

Kammmaaaa, ia spune-i lu' Danteluţă cine e Kyylllllleee
uh, stai
sau.
cine A FOST Kylee
smug =]]]

| syd2 explică (pentru KillMePlease):

Nu prea am inteles dar e ok, nu pe tine te-am avut in vedere smug

| KamaSutra a răspuns:

surprise
E baiat si mda...

| syd2 explică (pentru KamaSutra):

Cam demult am pus intrebarea laughing

| KamaSutra a răspuns (pentru syd2):

Eeeei,n-are nimic laughing
Ma uitam si eu prin ____intrebarile tale big grin

| Croampa a răspuns:

Ba, amu serios, Kyle e de treaba... e un user mai vechi ca si tine da' intra rar si mno.

Apropo, ce-i cu mine, adica suntem prieteni, nu?

Ascult black metal( cred), tu?

| LePotato a răspuns (pentru Croampa):

Ce black metal asculti tu ma?laughing

| Croampa a răspuns (pentru LePotato):

No taci amu ca-am schimbat melodia!winking

| LePotato a răspuns (pentru Croampa):

Badass

| syd2 explică (pentru Croampa):

Suntem, acum esti mai linistit niu esti asa tulburat ca inainte dar kylee ce e baiat sau fata? Ba mor.

| syd2 explică (pentru Croampa):

Vreau sa cred ca e de treaba vreau dar daca e ca Suck sau sleep nooo atunci nahuj nu-mi trebuje.

| AtsukoKure a răspuns:

Mă ce s-o întâmplat? că eu nu am fost activ de câteva zile.

| syd2 explică (pentru AtsukoKure):

Nici eu nushtiu big grin nici eu...

| AtsukoKure a răspuns (pentru syd2):

E bine atunci...

| Kyılε a răspuns:

Huh, am trait ca s-o vad si pe asta, o intrebare despre mine. Nu sunt nici cine nu par, si nici cine nu sunt. Nu sunt nici cine am fost, nici cine n-am fost.
"Legatura" cu utilizatorul KamaSutra a avut loc la limita oricarei sperante umane. Nu am crezut niciodata ce am crezut ca mi se intampla in preajma ei. O explicare ilogica a resentimentului logic este echivalenta cu atasarea emotionala, sau cum mai este numita, "indragosteala".
Cum nordul si sudul sunt 2 paralele care nu se pot intalni niciodata, paralelismul inimii mele fata de inima KamaSutrei se va "dezparaliza" de cate ori este momentul in "my mind"...
Poate ti-ai dat seama ce sunt, cine sunt, ce voi fi cu ceva, cineva / fara ceva, cineva alaturi! Nu iti pot citi mintea cum ne "citeste" ea trairile, sentimentele, resentimentele noastre! 2 lucruri opuse, cum sunt prietenia si iubirea. Cum sunt eu si KamaSutra! 2 lucruri opuse, desi au ceva in comun, acceptarea sufleteasca reciproce! 2 personalitati "celebre" unul in mintea celuilalt, care au ceva in comun, "dragostea comuna imortala"!

| syd2 explică (pentru Kyılε):

AH SA-TI FIE SLAVIT NUMELE. Esti acum un Hamlet in ochi-mi si cred ca iti voi impartasi dragostea mea si cand ma refer la dragoste ma refer la materia inaccesibila ce este mai sus decat TOATE formele cunoasterii incepand cu fundamentalismul. Dragostea mea este una ce te face sa te simti fericit si o impartasesc la toti ce au nevoie, i-am dat-o lui Kama si ti-o voi da si tie fiindca simt ca-mi esti un frate o legatura ce pledeaza a fi una divina ceva de genul lui Hamlet cu Horatio si sper ca niciodata nu va trebui sa vad cum iti expulzezi emotiile negative asupra mea fiindca ma foi face iadului asemeni si aievea voi fi. TU ce atat de sincer ti-ai explicat trairile MERITI sa fii la un nivel ce succede formele obisnuite ale cunoasterii si SPER ca vei vrea sa fim prieteni aievea fiindca daca vei accepta iti voi dedica Ballada no 1 de Chopin, ah sfintenie in Excelsis sa fii dat Kyile frate.

| vaporwave a răspuns (pentru Kyılε):

zici ca esti greyN ala

| syd2 explică (pentru vaporwave):

N-ARE CUM E PREA SENTIMENTAL, GreyN niciodata nu si-ar fi expus atat de extins gandul fata de un user de pe TPU asa cz greseti rau doamna de fier.

| vaporwave a răspuns (pentru syd2):

asta crezi tu

| syd2 explică (pentru vaporwave):

Doamna ceea ce cred eu e foarte fieros.