Ba,cine a facut-o n-a facut-o suficient de bine pentru ca n-ai cazut.Ma lasi si pe mine sa incerc?
El : http://www.bubblews.com/assets/images/news/781506595_1358367217.jpg Mai ai ceva de zis?
Bai! Nimeni nu-i mai tare decat Fuego la cantat : https://www.youtube.com/watch?v=ALoPRQFHaM4 Sa nu mai indraznesti niciodata sa il compari cu J.B!
Mi-e lene. Gandeste-te si tu : Sa aprind editare profil, apoi sa imi schimb poza, apoi numele, apoi sa ma duc pe JocuriPC/Online, apoi sa ma uit la prostii aia care nici macar nu stiu sa formuleze o intrebare si se cred "gaymari"... Mi-e sila de specimene dinalea.
Sau de obsedați care zic "Nu stiti un metin2 fain? plssssss(ca mor, asa se intelege)" sau... "Stiti un metin in care poti sa faci sex plssss plsss"
Mai sunt și unii cu capul pe pâmânt. Întreabă și ei despre Grand Theft Auto..Mai știi?
YES Claude!
Faster,, deepăr!
Mda... Oricum pe aia de pe categoria aia chiar nu ii suport. Sunt copchii de maxim 12 ani care nu stiu sa instaleze un programel simplu (de instalat) si intreaba aiurea, dar mai presus de toate este ca, mai si scriu ca niste analfabeti. Am vazut unu', mai demult, ca zicea in loc de Grand Theft Auto, zicea Grand TheoOft Auto...
De unde atâta tupeu să le spui altora să plece când de tine vrea să scape toată lumea?!
Auzi fetita, da' tu nu trebuia sa fi pe centura la ora asta?
Asta când dracu' s-a întors? :O
Ce replici mişto ai la 10 ani.
Te-ai întors. Nuu! Clipele mele de linişte s-au dus. Iar voi intra rar.
Corect. Este o pacoste mare.
Eu iarăşi voi intra rar.
Nu merită să intri rar din cauza unei copchile pentru care compania Durex încă plăteşte despăgubiri.
Merită.
Ce mă voi face eu, văzând doar căcănăriile ei care le postează?
Eu am 12 ani si nu sunt chiar asa de... DUDA ca si aia. Poate cei pe care ii cunosc si-or fi tras pierce in ochi si poate d-aia nu vad ce scriu cand editeaza. Te rog nu compara copchii aia cu cei care se mai uita cand editeaza ca poate le mai scapa ceva...
EU mă ce care-i broblema?
Mi se rupe pana ca era sa cazi tu pe scari
Sper că data viitoare sa am mai mult norc
DaciaRomania întreabă: