Da-i incolo. Oricum peste 5-6 ani o sa fie un bosorog si un afon si nu o sa il mai placa nimeni.Nu-i baga in seama pe astia cu Gaystin, nu-i incuraja sa continue.
Da' să ştii că contează şi întrebarea asta în plus...
Good job TPU, good job.Mai continuaţi să puneţi întrebăti din minut în minut cu Jb şi LadyJ, va fi un site extraordinat aşa.
Eu nu mă mai obosesc de acum să vă scriu answer la întrebările voastre cu ăştia doi, exageraţi. Mi-a tăiat tot cheful de TPU pentru toată viaţa.
Pa.
Si eu m-am saturat. Ok, am inteles, facem glume, dar m-am saturat ca la fiecare intrebare sa vad numele "Justin Biber''.
Si eu dar na! Asta e planul lui LadyJeg! Vrea sa ne enerveze pe toti JB al ei, incat sa plecam! Si va ramane categoria Justin Bieber! Trebuie sa fim puternici! Sa ne unim fortele! Daca ele posteaza un comentariu urat noi postam de 10 ori mai mult! Sunt mult mai putine decat noi!
WTF
Moda cu JB trece usor usor
Numai ca va fi ca,cu [scuza`ti`mi cacofonia] Hannah Montana.
Ce doamne
Asa cum au toate fetitele haine,ghiozdan,penar,pix,stilou cu hannah montana probabil asa va fi si cu astalalt.
De parca peste ceva timp nu va aparea altcineva si "strica" moda
Adica toate fetele zic ca jb e viata lor,il iubesc alea alea
Dar voi l`ati vazut vreodata in realitate?
Adica wtf, care`i faza?
Iubesti o persoana care n`ai vazut-o niciodata numai ca iti place nu stiu ce melodie.
Pfff...
Mai terminati mă!
Eu as lua hartie cu jb si m-as sterge cu ea
Stiti voi unde
Acum toate fanele infocate care spera ca jb vine la ele acasa si le zice "Paste Fericit" sa`mi dea stupid, nefolositor.
Si nu cred ca sunt singura care gandeste asa!
In pana mea...
Beibi întreabă:
PrajituricaCuBomboneleColorate întreabă:
Julyly2089 întreabă: