Mi-am dat seama ca nu esti.Si apropo, imi place numele tau, imi aduce aminte de un wrestler(big fan)
Stiu si eu asta.Ma uit la wrestling de cand ma stiu.Si miscarea care o face Randy se cheama RKO, ii se spune vipera pentru ca isi face acei ochi care seamana cu a unei vipere.Tu te uiti la wrestling?(curiozitate, si ca sa ma asigur ca nu sunt singura-.-)
Cum nu imi place din wrestling? Am preferintele mele, si e mai bine sa ti cu cineva care e deja retras decat sa fi un kiddie.Asa noi Punk da in rest...ce imi lipsesc wrestleri vechiT.T.Stone Cold,The Rock, Shawn Michales(HBK), Triple H daca e, cam a dat semn de retragere, Edge si mai multi
Eu spun in alt gen de psihopat
Ma refeream la genul care sar arunca de pe bloc
Esti un incult, un prost si un psihopat. Nu stii nici macar sa saluti fara sa-ti iasa scuipatu printre buze.
Ce ai patit?
Tea trasnit fulgerul
Daca te arunci cu bicleta de pe un deal de 2 m esti cam prost daca se strica bicicleta ce faci ca e scumpa si alta nu mai vezi sau daca te tai inseamna ca esti emo... deci nu esti psyhopat no worry be happy
Nu. Este in regula. Eu mi-am dat drumu cu bicicleta de pe un deal de vreo 50 de metrii in jos si numa cu niste zgarieturi pe toata partea frontala am avut
Bravo.De cand? Si fav. tai? Eu ma uit de la 6 ani(inca imi mai audc aminte cand faceam manevre de wrestling pe papusi si le rupeam capul, good old times) si fav...eh eu sunt mai old era, ai pe scurt Undertaker, Kane si Punk(asta ca sa nu zici ca nu adaug ceva din new era).Si la cati urasc multi mai pe scurt Cena, Miz, Bryan si mai multi...eh,ma bucur ca am intalnit un fan WWE
Mie imi place Santino Marella, Sin Cara si Sheamus nu-mi place de Big show, One Man Band(Heath Slater) si il urasc cel ma i mult pe Alberto del rio
O da Alberto,cum puteam sa il uit? Face Mexic de ras-_-,bine ca mai e Rey acolo sa ii mai dea una,si Alberto e varza si in ring si la microfon,cica se lauda ca la bautut pe Randy si pe Kane, da uita(si culmea, mereu!-_-) ca pe Randy la facut sa cedeze, si la Kane la ajutat Ricardo, mai pe romaneste si pe scurt, un las.Cam la fel si Bryan "L-am batut pe Kane la Summerslam!", ca si la Alberto, e o coincidenta, ambii uita sa spuna si cum au facut-o. Daca faci roll up nu inseamna ca ai castigat, si inseamna ca esti un las.Si Big Show, ce sa mai zic? Sa tampit si el de cand cu "contractul lui beton". Inainte ne mai facea sa radem mai ceva da acum... apare din joi in paste si nici atunci nu vrem sa il vedem.O chestie cu adevarat utila ar fi fost sa ii dea "arma de distrugere in masa" lui Laurinaitis cand a fost cu concedierea.Sa ia exemplu:Undertaker, Kane chiar si Randy(si mai multi) de cate ori a incercat Vince sa ii concedieze? Si uite culmea inca sunt(ce au mai ramas.)isi lua Vince o manevra ii ajungea tot anul, asa se face cu wrestleri adevarati, nu sa stai ca prostu, sa plangi si sa te pui in genunchi.Si apropo de Vince, ce imi lipseste si elT.T.Mai ales sa concedieze pe cineva.un clasic
Brocl Lesnar cu RayBack sunt cei mai buni din WWE nimeni nu ii poate opri... Lesnar are manevra aia de rupe mana si RayBack e dita mai colosu imposibil de oprit.
Tu cred ca esti nou, si nu mai comenta atata, imi place de cine vreau eu.Pentru mine Borck e altu care il chinuie talentul
Ai vazut episodul cand Sheamus ia luat masina lui Alberto ...eu nu l-am vazut dar a aratat imagini si un videoclip de la Sheamus
De ce nu?
Sunt prea plikti sa fac asta
Traieste-ti viata ..si lasa in urma vorbele altor oamenii(nu mama si tatal tauu)
DaciaRomania întreabă: