Unde ai vrea sa il bag bwaa!
Exista "Cauze Nobile".
Măcar eu nu ascult Florin Salam ca tine!
Bat pariu ca mulltora li se pare chiar hazliu
Ca tu asculti manele ca un diliu...
Bati un pariu? logica iti merge? nicimacar nu ascult manele desteptule.
j**!
iti pot d - a block printr - un singur click sweetie!
Logica mea sare din tipare ca ziarele cu-o valoare
Ce-i face pe oamenii din parnaie sa-ndoaie barele!
Se scrie "nici macar", d-soara clasa 1...
Mda, nu trebuia sa uzi fetita. las-o in pace ca-i mica, cu prietena te impaci tu, si daca ai vrea sa faci cv cu pusca. Mai bine impusca-te in (____).
Pai mi se pare si normal.
Oricat de prosti ti se par copiii, nu trebuie sa te iei de ei. Au si ei lumea lor asa cum ai avut-o si tu pe a ta. In povestea asta, toata vina e numai a ta. Ce e cel mai bine de facut ramane la latitudinea ta. Sper ca ai invatat ceva din intamplarea asta...
Ce te priveste pe tine ca altii traiesc in vise, se trezesc cand vor ei nu cand vrei tu?
Am uitat sa zic ceva … ne enerva zicând in Continu ' ca e sirena si eu o lăsăm da ' la un moment dat m- am enervat!
Le - am tăiat demult ( sunt EMO ) deci …
Hmm atunci chiar nu ai altceva de facut decat sa te arunci de la etaj. Succes! (eu nu prea cred ca ceva atat de banal il va omori pe JB)
Da ' cine a zis asta?
Eu.Ce, nu mai vezi bine? In acest caz inteleg de ce ti-ai pus poza asta
Ai vre - o problema ca imi plac cantecele unui anumit cântăreț?
Nu si nu stiu cum ai ajuns la concluzia asta
Sa-ti zic o chestie pentru Justin Bieber de la parazitii : Poti sa fugi, poti sa fugi, o'ncurci, o'ncurci
Oricum te-alerg, te prind, te sparg la buci!
Te-arunci și tu în apă!
Apropo, tu te-ai uitat măcar...așa puţin la întrebare, sa vezi cum sună?
Ai făcut vreodată gramatică?
Este grele limbile romîne!
Pai poti sa te duci la sora-sa prietenei tale si sa ii spui ce e o sirena si sa o pui sa ii spuna prietenei tale ca isi cere scuze si siroponeli din-astea si daca nu merge iti imprumut pusca mea sa le impusti pe amandoua.
Pușcă te rog pentru ca imi vine sa vomit la dulcegarii din astea!
Stiam ca ai sa alegi pusca.
Stiam ca ai sa alegi pusca. Oricum partea aia cu dulcegariile am scris-o ca sa scoata in evidenta partea cu pusca.
Cere-i scuze surori prietenei tale. Apoi povesteste-i despre ce s-a intamplat si sunt sigura ca o sa inteleagaDoar sunteti cele mai bune prietene, nu?
Cum? nu imi mai raspunde la telefon si nici nu mai ma baga in seama la scoala!
Eu sunt asasin, iar numele meu spune totul despre mine, asa ca ai grija.
Copii in geral au vise, majoritatea ireale ei le vad reale, iti pasa de cea mai buna prietena a ta, ca sa te impaci trebuie sa avordezi o alta cale cu micuta de 8 ani
Nici nu mai vrea sa - mi mai raspunda la telefon …
Nici pe mine
Să creşti mare.
Venerabilul întreabă: