E cam un sondaj de vanzare si apoi vand rezultatele cui plateste dooh Uneori sunt intrebari specifice "ai auzit de produsul x?" comandate de cei care produc/comercializeaza respectivul produs.
Bai, cred ca te referi la oracol. Sa stii ca si eu m-am gandit la ceva... poate vor sa ne testeze. Sa afle cat mai multe despre noi, iar noaptea, in timp ce dormim sa ne răpească sa ne duca in baza lor sa ne facă experimnte pe creier si doar cei mai buni sa reziste. Ce bine ca inteligenta noastră de fier nu poate fi doborâtă. Adică hellooo, nu te pui cu Satanistii si nebunii si maleficii. Deci cred ca noi vom supravietuii. Evadam imediat. Am terorismul si evadarea in sânge.
Poate ca adminii cred ca asa se mai apropie de noi dar nu ii vom accepta niciodata in grupul nostru de mafioti.
De fapt toate site-urile de socializare nu sunt decat o modalitate de supraveghere a maselor, in special facebook unde majoritatea isi impartasesc de buna voie si constant informatiile despre tot ce fac, unde traiesc, locurile frecventate, pozele cu ei insisi si multe altele... plus o modalitate de a impiedica contactele interumana prin creare unei dimensiuni paralele vietii cea virtuala...cu alte cuvinte e un vis devenit realitate pentru cei care controleaza lumea asta pentru ca puterea maselor devine din ce in ce mai mica
Venerabilul întreabă: