In sfarsit mi-am dat seama de ce erai asa de amuzant Pai no, cand esti Sergiu esti Sergiu...
De ce?
Era misto tipul!
da, sigur
misto pana iti face spam gen
hei
hei
hei
de ce nu raspunzi
hei
.
.
.
.
.
.
hei
raspunde-mi
de 5 ori pe zi
Da e nasol si tipul atunci. Dar poate daca i-ai zice si lui ca nu poti sa vorbesti, nu ti-ar mai face spam...
Parca asa ti-a si zis odata.
Bine, zic si eu... nu stiu ce e intre voi
XD
Cauta si el afectiunea unei fete.
cica
"De la: Yamatasula
Data: 2015-09-02 09:55:33
De ce nu mai vorbesti cu Geanin? Poate ca el era prea bun pentru tine! Deci ai facut bine! Geanin era prea bun pentru tine!"
apoi pune XD-ul ala mai sus ca sa nu para ca e el
gj geanin gj, iti acoperi urmele sau cum?
Doi prosti, Yama si Geanin
Numai prin simplul fapt ca il lauda pe geanin s-a dat de gol
mai bine decat dante care a dat copy paste la intreaga pagina TPU si mi-a trimis-o mie in felicitare
http://i.imgur.com/wMIGvj3.png
e de vreo 3 ori mai lunga decat ce vezi tu acolo
Dante e pasnic.prin gestul lui a incercat sa cada la pace cu tine
Cum ti-ai dat seama?
Pur si simplu ) ieeeeeeeeeeeeei
Vibetrix.saracuta de tine! ce-ai patit la mana?
(( E de vreo 1 luna...am facut operatie,,,,,, etc.
(((((((((si acum esti bine?
Da Tu? Mai mananci spanac?
Se va intoarce intr-o zi si imi va spune ca a luat numai FB((
și o să fii mândru de așa băiețel.
Sergiu
Pe bune?
Atunci zi nr nostru norocos.
7 69?
Tu esti.)
=)))
https://www.youtube.com/watch?v=7m6u8gVBKjE
https://www.youtube.com/watch?v=rwKJPSMH1tQ
Https://www.youtube.com/watch?v=Y9oNdJ9ufMY
:(asta e cu dedicatie pentru tine.
Sa nu uiti!
Nu uit, promit.
Peste cati.va anii.*
Ce-ai mai facut?
Pai,am jucat fotbal si am primit un fault de toata frumusetea.Iar acum tot piciorul meu este umflat.
Tu ce-ai mai facut?
Sergiuu,eu nu m-am indepartat.
Te iubesc muult.
Da,asa mi-e scris.
eu m-am angajat la firma unui prieten. castig bine si nu fac nimic.merg dimineata acolo, ma semnez in condica si merg la sala.
am inceput o perioada de sala intensiva.mi-am cumparat proteine carnitina si un complex de vitamine.am renuntat la sucuri si carbohidrati. vreau sa ma definesc.
Cand m-a vazut maica-mea cu bani multi am pacalit-o ca i-am castigat la poker si s-a suparat.Imi tot tinea predica "ai sa vezi atunci cand ai sa muncesti valoarea banului,acum nu stii nimic".Am stat si ostentativ,cu banii la vedere ca sa-i fac in ciuda.
Lasand asta la o parte, m-am bronzat.
Acum am si culoarea pielii de negru(te-ai prins?)
Partea naspa cu serviciul asta e ca ma trezesc dimineata ca sa semnez in condica aia jegoasa si nu ii pot spune prietenului asta "ba, nu poti sa semnezi tot tu in locul meu? "
Trebuie sa-mi cumpar telefon adevarat. celalalt s-a ars, iar asta de acum este atat de prost incat atunci cand deschid whats app-ul imi da crash.
ti-am spus faza cu facultatea? maica-mea a vrut la una, eu la alta si taica-miu la alta:maica-mea la administratia afacerilor, eu la psihologie si taica-miu la instalatii.m-am inscris si la administratia afacerilor si la psihologie.acum,sper sa ma descurc pe la sesiuni.
A mai fost intalnirea bobocilor la liceu.ne-am intalnit si noi, absolventii si i-am pacalit pe aia mici ca suntem boboci.Ne credeau naivii, desi era evident ca nu eram noi in clasa a 9-a.
Spune-mi Anonimo, ce culoare are penarul tau?(((Mi-e dor sa imi cumpar si eu rechizite si sa zburd ca o caprioara prin magazine dupa caiete si coperti cu spiderman. Daca as putea sa dau timpul inapoi, acum as fi fost in clasa a 9-a.Mie mi-a placut foarte tare liceul si regret ca in clasa a 12-a n-am prea frecventat.
Imi place stilul de viata de acum.De cand cu masina, ma trezeam dimineata, mergeam si-mi luam meniu cu aripioare picante de la kfc si un meniu de la mc donald happy meal cu jucarie, jucariile i le dadeam unui copil de pe aici de prin zona.M-am ingrasat 5 kg in cateva luni.
Cand m-am dus prima zi la sala, eu Batman, fac piept.Pun 120 kg cat obisnuiam sa pun inainte de pauza,"menopauza" de cateva luni.Credeam ca musc din bara aia, dar n-am facut nici macar o repetare "ba, ce dracu?" imi spuneam.pun 100.la fel, nu m-au ajutat nici bratele nici pieptul.parca nu era corpul meu.pentru moment era mai plauzibila o transmutare a sufletului in corpul altcuiva decat faptul ca nu mai puneam greutati mari.
Si dai cu 80 de kg.
1.Da mam prins
2.Ai o viata superba
3.Shh,te iubesc!
4.Ma bucur pentru tine!
Woah Uncle Dolan Duk începuse sa aiba o relatie asa de buna cu Geanin...
DaciaRomania întreabă: