No, fiindca sunt modest si nu-mi place sa fiu de aceeasi parere cu multimea.
Nu esti de aceeasi parere cu multimea daca porti numele prietenului tau. multimea ar zice sa nu-ti pui numele
Buna dimineata AnonimaBoss11Zeita! V-ati abatut asupra acestei umile intrebari ca o pasare maiastra asupra puilor de cartita.Sunt profund onorat ca o zeita sacra ca dumneavoastra mi-a raspuns la intrebare.
O,Domnule SergiuBoss11Zeul,ma faceti sa rosesc!^_^
Pur si simplu eu nu-s zeu, si mai sunt si evlavios si respect religia chiar si daca nu prea ma duc pe la biserica. Sunt mai degraba un chan singuratic care si-o asteapta pe frumoasa sa chan sa-l acuprinda si sa-l mangaie.
PS:Ce se intampla daca atunci cand dormim impreuna te acuprind din reflex?
Nu trebuie! Onoarea este de partea mea! Va suparati daca va voi cere mai mult decat prietenia?(astfel SergiuBoss11 facu referiri marete)
Ma culc pe jos.de ce sa ma cuprinzi pe mine si sa dormi cu mine cand sunt un miliard de femei care te asteapta ude toate?
puneti numele ala, prietene!
Pai depinde SergiuBoss11 sau SergiuBoss11Zeul?:3
SergiuBoss11Zeul,cel nou, cel evoluat.inainte sa-mi luminezi calea eram doar un SergiuBoss11 umil si neputincios, dar aparand in lumea mea intunecata ca un soare galactic ce lumineaza vidul universal m-ai facut un zeu.sunt SergiuBoss11Zeul cel ce iti cere mai mult decat prietenia, AnonimaBoss11Zeita!
SergiuBoss11Zeul fu pierdut in ochii mari ai AnonimeiBoss11Zeita.Coroana de spini ce-i invelea inima si ii ingradea spiritul cu o negura a tristetii fu zdrobita de acest sentiment de dragostea pura ce nutrea fata de tanara zeita cu par negru ca intunericul asupritor al noptii si buze atragatoare ca o cusca de aur in care daca intri nu vei mai iesi niciodata.
SergiuBoss11Zeul,m.am pierdut in cuvintele tale zeeistice, din pacate telefonul meu se opune ca o zeita si eu zeu sa mai vorbească Noapte Buna SergiuBoss11Zeul(AnonimăBoss11Zeiţa il pupă pe Zeul ei!)
Sau hai sa nu...nu de alta, dar nu sunt pregatit inca sa am username de coca.
Cand o sa-mi pun eu usernname-ul ala, cu siguranta APOCALIPSA va sosi
Hahaha... papagalilor, va luati dupa mine.
Daca faci si tu asta atunci vei fi o bufnita.
Oare ce sa mai scriu? Am doar 5 raspunsuri pe zi... asa ca incerc sa profit de asta. O sa mint mult si tu o sa ma crezi... asa vom fi foarte fericiti.
1. Imi lipsesti
2. Vreau sa te fac fumeia mea
3. Cati ani nu ai?
4. Nu stiu
5. Pas
6. O sa te alint... "iepuroaica mea".
Ba,cum a plecat suck, cum va apucati sa il copiati.Macar sa aveti putin bun simt, pana se intoarce el, si sa ne cac@m in memoria lui cu respect.Se vede ca a plecat nebunul, nu mai gasesti nimic amuzant pe aici.In loc de trivia/amuzante poate sa se cheme slujbe/parastase.
Dupa suck, ala avea,, zeu,,.Cum a plecat el, hop si asta ca niste caini.Auzi mami, vrei sa tinem o zi de doliu in memoria lui? Facem chestii obisnuite, radem de asta, ne cac@m in memoria lui, mai radem nintel
Ba nenorocitule, nici nu te-am vazut aici, in fund Asta le ziceam si eu, te copiaza.Ideea e ca ei copiaza toate ***-urile.
Hai shht, stiu ca plângi dupa el. :]] cum sa facem asa ceva? Nuuu, turnam bautura in memoria lui. Da nu a murit.
Salutari de la HyoukaBoss11Zeul ce nume lung. Lasa mai bine.
O obiectie totusi. La tine ar trebui sa fie SergiuBoss11ZeulSuprem ca na, tu ai fost primul, sa facem o diferentiere
Annddreea întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: