| SergiuBoss11 a întrebat:

Ba,mi-a dat o zeita ideea.Haideti sa ne punem toti dupa nume "Boss11Zeul" sau "Boss11Zeita" in functie de sexstraight facestraight facestraight face.

35 răspunsuri:
| syd2 a răspuns:

Sunt hermafrodit ce ma fac?

| SergiuBoss11 explică (pentru syd2):

Hermafroditii tot zei sunt deci prima alegere, haide pune!

| syd2 a răspuns (pentru SergiuBoss11):

No, fiindca sunt modest si nu-mi place sa fiu de aceeasi parere cu multimea.

| SergiuBoss11 explică:

De exemplu DaisukiBoss11Zeita sau SuckBoss11Zeul

| Anonima0000000000 a răspuns:

Buna dimineata SergiuBoss11Zeul!laughing)

Nu esti de aceeasi parere cu multimea daca porti numele prietenului tausad. multimea ar zice sa nu-ti pui numele

| SergiuBoss11 explică (pentru Anonima0000000000):

Buna dimineata AnonimaBoss11Zeita! V-ati abatut asupra acestei umile intrebari ca o pasare maiastra asupra puilor de cartita.Sunt profund onorat ca o zeita sacra ca dumneavoastra mi-a raspuns la intrebare.

| Anonima0000000000 a răspuns (pentru SergiuBoss11):

O,Domnule SergiuBoss11Zeul,ma faceti sa rosesc!^_^

Pur si simplu eu nu-s zeu, si mai sunt si evlavios si respect religia chiar si daca nu prea ma duc pe la biserica. Sunt mai degraba un chan singuratic care si-o asteapta pe frumoasa sa chan sa-l acuprinda si sa-l mangaie.
PS:Ce se intampla daca atunci cand dormim impreuna te acuprind din reflex?

Nu trebuie! Onoarea este de partea mea! Va suparati daca va voi cere mai mult decat prietenia?(astfel SergiuBoss11 facu referiri marete)

Ma culc pe joslaughing.de ce sa ma cuprinzi pe mine si sa dormi cu mine cand sunt un miliard de femei care te asteapta ude toate?
puneti numele ala, prietene!

Pai depinde SergiuBoss11 sau SergiuBoss11Zeul?:3

Ma culc maine poate.

SergiuBoss11Zeul,cel nou, cel evoluat.inainte sa-mi luminezi calea eram doar un SergiuBoss11 umil si neputincios, dar aparand in lumea mea intunecata ca un soare galactic ce lumineaza vidul universal m-ai facut un zeu.sunt SergiuBoss11Zeul cel ce iti cere mai mult decat prietenia, AnonimaBoss11Zeita!

Dc nu acum, prietene?sad

SergiuBoss11Zeul,cerere aprobată!kiss*

SergiuBoss11Zeul fu pierdut in ochii mari ai AnonimeiBoss11Zeita.Coroana de spini ce-i invelea inima si ii ingradea spiritul cu o negura a tristetii fu zdrobita de acest sentiment de dragostea pura ce nutrea fata de tanara zeita cu par negru ca intunericul asupritor al noptii si buze atragatoare ca o cusca de aur in care daca intri nu vei mai iesi niciodata.

SergiuBoss11Zeul,m.am pierdut in cuvintele tale zeeistice, din pacate telefonul meu se opune ca o zeita si eu zeu sa mai vorbească Noapte Buna SergiuBoss11Zeul(AnonimăBoss11Zeiţa il pupă pe Zeul ei!)

| LePotato a răspuns:

Sau hai sa nu...nu de alta, dar nu sunt pregatit inca sa am username de coca.

Cand o sa-mi pun eu usernname-ul ala, cu siguranta APOCALIPSA va sosi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ce aveti toti cu "Zeu"? :]]

| Pricked a răspuns:

stai, ca imi pun si eu imediat

| Suck a răspuns (pentru Pricked):

Hahaha... papagalilor, va luati dupa mine.

Daca faci si tu asta atunci vei fi o bufnita.

Oare ce sa mai scriu? Am doar 5 raspunsuri pe zi... asa ca incerc sa profit de asta. O sa mint mult si tu o sa ma crezi... asa vom fi foarte fericiti.

1. Imi lipsesti
2. Vreau sa te fac fumeia mea
3. Cati ani nu ai?
4. Nu stiu
5. Pas
6. O sa te alint... "iepuroaica mea".

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Ba,cum a plecat suck, cum va apucati sa il copiati.Macar sa aveti putin bun simt, pana se intoarce el, si sa ne cac@m in memoria lui cu respect.Se vede ca a plecat nebunul, nu mai gasesti nimic amuzant pe aici.In loc de trivia/amuzante poate sa se cheme slujbe/parastase.

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dupa suck, ala avea,, zeu,,.Cum a plecat el, hop si asta ca niste caini.Auzi mami, vrei sa tinem o zi de doliu in memoria lui? Facem chestii obisnuite, radem de asta, ne cac@m in memoria lui, mai radem nintel laughing

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru Suck):

Ba nenorocitule, nici nu te-am vazut aici, in fund laughing Asta le ziceam si eu, te copiaza.Ideea e ca ei copiaza toate ***-urile.

| KamaSutra a răspuns:

Neee
KamaSutra(simplu) suna cel mai fain smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Hai shht, stiu ca plângi dupa el. :]] cum sa facem asa ceva? Nuuu, turnam bautura in memoria lui. Da nu a murit. laughing

| RainmakerX a răspuns:

Salutari de la HyoukaBoss11Zeul rolling on the floor ce nume lung. Lasa mai bine.
O obiectie totusi. La tine ar trebui sa fie SergiuBoss11ZeulSuprem ca na, tu ai fost primul, sa facem o diferentiere smug

| RAY a răspuns:

Tata zeiilor sunt eu, zeus sexului