anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bă, salut. Ce faceți? Are cineva chef de citit?

Mă duc azi la magazin liniștit. 3 țigani în fața mea. Bun. Aștept. Că doar na’, cât naiba ar putea sta? Doar n-o să cumpere tot magazinu. Și vine prima pirandă’:
-Hauziți, o pâine și mie d’aia de Șimian. Îi dă.
-Pui aveți?
-Congelați.
-Nu congelați, pui! Pui n-aveți doamna?
-Ba da, am pui, dar sunt congelați. (Îi zise ceva în maghiară.)
-Hă dațâm și mie doi dinaia mai mari.
Îi pune pe cântar.
Nu mai are rost să continui. Cert este că săraca țâgană făcea ospăț mare. Și-a cumpărat frate tot magazinul. De la sare până la piper, pâine, pui și toate incredientele lumii. Se pregătea de ceva, e clar. Mai rămânea să-mi ceară bani împrumut. După aproximativ juma’ de oră, după ce s-au plictisit să se joace cu răbdarea mea și nu numai. Bă frate, era un copil de vreo 5 ani care aștepta să-și cumpere ceva, că ținea de leul ăla așa strâns că am făcut un pas în față, de frică. Bine, m-am băgat înaintea lui. Oricum, cine naiba ar lua în seamă un țânc de 5 ani? Timpul trecea, copilu’ plângea. Mi-o venit în sfârșit rândul. Când să zic ceva, îmi sună telefonul. În spate era ditamai coada. Zici că erau reduceri la tampoane. Sau promoție la bere. În orice caz, erau mulți. Răspund la telefon, la care vânzătoarea: "dacă vrei să răspunzi, ieși afară, că se grăbesc oamenii". Jur că am crezut că ăi dau cu telefonul’ în cap. Aștept juma de oră după reforma țiganilor și tot mie îmi face observații. Bun, ies afară. Mă sună un prieten:"Bă, știi tipa aia care se tot învârte de ici-colo? Bun. Vezi că trebuie s-o băgăm în poartă azi. Te miști și tu odată? În 2 minute să fii la sală."
N-am mai cumpărat nimic. I-am zis lu’ maică-mea că n-o fost. Doar nu credeați c-o să mai stau o dată la rând. Ajung acasă, mă îmbrac și o iau la fugă. La ce activitate am pe TPU, nu mai trebuie’ să vă zic că atunci când am ajuns, eram leșinat.
Aveam și o întrebare pe undeva, da n-o găsesc. Cred că totuși mi-o furat-o țiganii.
Am găsit-o, mă scuzați.
Ce părere aveți voi de acești minunați oameni?
P.S: Stop rasismului!
P.P.S:Țiganii nu se pun.

Răspuns Câştigător
| Doub a răspuns:

Pfff, prin cate ai trecut, o adevarata drama. Daca ai nevoie de sprijin moral...

Poate fac cumva sa-ti fac rost de numarul respectivei. Iti da si tie niste pui ca parca iti era foame.

34 răspunsuri:
| Doub a răspuns (pentru LoveSleep):

Ma sperie.straight face

| Pricked a răspuns:

Mie-mi place tiganii ftw

| Constantin_Sergiu_1981 a răspuns:

Wow eu sunt singurul tiganus pe aici

GL