anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ba! Sandule, Dolanule, mă primiti si pe mine? Vreau si eu la furat. Si am si tinta buna. Mă primiti? Nu de alta, da am nevoie de colegi, ca am de facut crima complicata. Deci? Mă ajutati? Ca voi sunteti mai experti. Eu omor tinta si voi furati cat vrea pipotica voastră. :33

19 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns:

Te primim, dar noi avem doar tinte mari.Astazi dam atac la depozitul de fiare sector 5

| dragosbogdan001 a răspuns:

Politia. Esti arestat pentru crima cu premeditare si furt (de la morti). 50 ani inchisoare. Ai dreptul sa nu spui nimic.

| anonim_4396 explică (pentru dragosbogdan001):

Bagi asasinul la pârnaie? Haha. Sa te vad copoiule.

| dragosbogdan001 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am incercuit casa, iesi cu mainile sus.

Care casa? *bea din suc* pai ce, tu crezi ca eu am casa? Nici nu-mi stii identitatea. Cum ma cheamă? laughing

Pe cine fraieresti? Ti-am detectat ip-ul calculatorului, te asigur ca ai casa si am incercuit-o.

Nici calculator n-am. Sunt pe telefon. Lasa-te de meserie. Încă nu mi-ai spus cum ma cheamă. laughing

Si tu cum de esti asasin daca nu stii nici cum te cheama? laughing Si telefonul are si el IP. Si inca nu ai iesit din casa cu mainile ridicate.

Nu, da voiam sa vad daca măcar iti cunosti tinta. Sunt asasin mai, criminal, ca sa zic asa. Nu ma las prins.

Esti incercuit ma, iesi afara sau aruncam casa in aer. Tocmai plantam dinaminta. Mai ai 10 minute sa iesi afara cu mainile sus.

Ba! Măcar spune-mi unde-i casa sa vad si eu explozia. Ca orice băiat (superb sexos si frumos) vreau sa vad.

E casa ta. Esti acum in ea. Este lumina aprinsa intr-o camera (cred ca e baia) am dreptate? Am terminat de pus explozibilul, in zece minute face bum.

| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns:

Da, te primim! Dar la inceput iei doar 30% din profit.

| CatelusaCuParulCret a răspuns:

Vrei sa ma omori pe mine nu?

| PsihopatX3 a răspuns:

Eu sunt copoi, vrei să fim prietenti țiganco?

| anonim_4396 explică (pentru PsihopatX3):

Hua ba, stai stai, eu nu-s țiganca. Mistării sunt. Eu doar am de facut o crima.

| PsihopatX3 a răspuns (pentru anonim_4396):

Iar îmi spui "ba"?

| anonim_4396 explică (pentru PsihopatX3):

Da vezi ba, de data asta nu-ti mai spun si "Madule" laughing
Cum te cheamă, ce varsta ai? Răspunde sincer. Acum. O-O

| PsihopatX3 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu mine nu merge aşa.