Te primim, dar noi avem doar tinte mari.Astazi dam atac la depozitul de fiare sector 5
Politia. Esti arestat pentru crima cu premeditare si furt (de la morti). 50 ani inchisoare. Ai dreptul sa nu spui nimic.
Bagi asasinul la pârnaie? Haha. Sa te vad copoiule.
Am incercuit casa, iesi cu mainile sus.
Care casa? *bea din suc* pai ce, tu crezi ca eu am casa? Nici nu-mi stii identitatea. Cum ma cheamă?
Pe cine fraieresti? Ti-am detectat ip-ul calculatorului, te asigur ca ai casa si am incercuit-o.
Nici calculator n-am. Sunt pe telefon. Lasa-te de meserie. Încă nu mi-ai spus cum ma cheamă.
Si tu cum de esti asasin daca nu stii nici cum te cheama? Si telefonul are si el IP. Si inca nu ai iesit din casa cu mainile ridicate.
Nu, da voiam sa vad daca măcar iti cunosti tinta. Sunt asasin mai, criminal, ca sa zic asa. Nu ma las prins.
Esti incercuit ma, iesi afara sau aruncam casa in aer. Tocmai plantam dinaminta. Mai ai 10 minute sa iesi afara cu mainile sus.
Ba! Măcar spune-mi unde-i casa sa vad si eu explozia. Ca orice băiat (superb sexos si frumos) vreau sa vad.
E casa ta. Esti acum in ea. Este lumina aprinsa intr-o camera (cred ca e baia) am dreptate? Am terminat de pus explozibilul, in zece minute face bum.
Hua ba, stai stai, eu nu-s țiganca. Mistării sunt. Eu doar am de facut o crima.
Iar îmi spui "ba"?
Da vezi ba, de data asta nu-ti mai spun si "Madule"
Cum te cheamă, ce varsta ai? Răspunde sincer. Acum. O-O
Cu mine nu merge aşa.
DaciaRomania întreabă: