E prea grea decizia.
Hai să jucăm ruleta rusească.
Fabulosule, te știu de mai mult timp, îți dau onoarea să începi.
Nu poti sa te lupti sau sa te bati cu fabulosul. poti doar sa il bati pe fabulosul.
Acuma vorba vine... numa gura ii de el, tot ii zic sa ne intalnim da nu vine ca are morcovu in c*r cu tot cu frunze
Si acum il vezi ca apare ca o caprioara si incepe cu insulte, nu foarte destepte:
"bah, fmm, hai sa ne batem,****, downloadeaza fifa 2007"
))) nici la fifa nu ma bate
Auzi,ba,Suck,il cheama Jonathan pe fabulosu, asa zic astia.Mai bine ne oprim ca altfel vine cu prietenii lui cu costume, palarii negre si par cret+ochelari fumurii
)legenda spune ca a fost facut din labă trista iar apoi avortat in groapa de gunoi, a fost gasit de hărmăsari si alăptat la propriu
Remarcati va rog doua specii de potai ranite in orgoliu, sergiu si suck, cum isi ling reciproc ranile in urma luptei cu maretul si frumosul fabulos.O sa va las in continuare fiindca imi place cum va imbarbatati voi reciproc ca doua pi#de la baie
Iar tu retrage-te ca o jigodie batrana abandonata intr-o clismă
Ba,nu te pune cu mafia ca o patesti.Ce noroc pe tine ca nu mi-au aprobat astia fotografia de profil, ca te ascundeai imediat in scorbura ta.Dar ai rabdare, maine se va intampla!
Trebuie sa se comporte ca un frate mai mare si sa le protejeze.
Dar vorbim de Sleep.
Aici nu are de ales... daca face figuri il luam pe el)
Si ce-i faceti? pedofililor, ca e mai mic ca voi. Ce bine suna. Tudi micutul. Hihi.
Nu-i facem nimic ca vad ca e de acord.
anonim_4396 întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: