anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ba...stau si ma gandesc cateodata... oare cand o sa avem familii, si nu o sa mai avem timp de T/A, pentru ca o sa fim oameni mari..cum va fi? Adica, cu timpul o sa devenim si noi useri vechi, si cei noi o sa fie la moda. Iar noi devenim niste prafuiti, si nici nu ne mai amintim de ce a fost. Adica, peste 10 ani sa ma gandesc, "Ba ce frumos era sa fiu Daisuki, ia sa intru sa vad ce mai e pe acolo" si cand intru sa vad useri noi, sa nu-mi mai apara la notificari userii mei dragi, sau sa vad ultimele notificari de acum 10 ani "Depress ti-a raspuns la intrebare" si cand dau clik sa vad intrebarea mea stupida si toate raspunsurile nebune ale voastre. Ba, hai sa nu renuntam la T/A. Aici suntem singura Familie de pe TPU. Doar noi.
Ce trist.

33 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exact. Singurii care nu se cearta.
Chiar suntem o familie :'(.

| KamaSutra a răspuns:

O,Doamne mi.a venit sa plangcrying
N.as renunta la familia mia mumoasa pentru nimic! Mai ales la sisulicile si la flatiolii meisad
Chiar ca suntem singura familie, una unita!

| AirănMeidăn a răspuns:

la un momentdat te plictisesti, nu mai ai timp, si te obisnuiesti sa nu mai intri, deci n-o sa ti se para greu
eventual o sa te gandesti "oh hei oare ce mai face x sau y" si eventual vei intra si o sa vezi ca nu mai e nimeni vechi pe aici
pe mine ma apuca melancolia si cand vad un cont la care ultima logare e in 2010 sau 2011. adica, ce s-a intamplat cu persoana aia? ce face? oare e in regula? are o familie? unde e?
m-ai facut sa fiu melancolica te urasc

| Antimanele104 a răspuns:

Interesant subiect.Eu mai mult ca sigur tot aici voi fi, trolling the silly questions.Atunci când iei hotărârea de a rămâne solo pe viață, ai tot timpul din lume pentru toate întrebările. big grin

| TiberiuFasole a răspuns:

Daca mai traiesti 10 ani. Sunt si eu realist.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In 10 ani o sa ai alte preocupari decat site-ul asta. cand ai alte lucruri care o sa iti ocupe timpul nu ai sa mai intri. si eu am facut "pauza" un an, dupa am inceput iar sa intru. depinde de cat esti de ocupat

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AirănMeidăn):

Asta e. Si pe mine m-a cuprins tristetea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru KamaSutra):

Uuuuu...sis a mea. Nu o sa renunt la trivia nuci la 100

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Suntem asa uniti...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Antimanele104):

Nu te-am mai văzut la t/a pana acum...thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Familiile de la T/A abia daca tin un an, nu 10 ori 100.

| Antimanele104 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am aruncat un ochi pe aici, doar că nu am postat nimic.Daaaar...este un început pentru toate.

| AirănMeidăn a răspuns (pentru Antimanele104):

imi place tricoul tau*semne de exclamare*

| iSwag a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Credeam ca eu sunt singurul ciudat care crede ca persoana care nu a mai intrat din 11 septembrie 2011 a fost transata... Cata melancolie...

| AirănMeidăn a răspuns (pentru iSwag):

exact...

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Chiar crezi că nu o sa renunți niciodată la TPU? Fii realistă! Nici nu o sa ne mai amintim de TPU peste 10 ani, iar userii noi nu o sa își amintească de noi.

| Antimanele104 a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Tehehehe,AC/DC is my jam. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru xXsweetgirl99Xx):

Mai stii...

| xXsweetgirl99Xx a răspuns (pentru anonim_4396):

Știu

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru xXsweetgirl99Xx):

Fata desteapta. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aşa eram şi eu în 2013, mor rolling on the floor

| xXsweetgirl99Xx a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt, sunt, mulțumesc big grin

| MskDesign a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu sunt insurat si cu copil si cand am ocazia intru cu cea mai mare placere.Este adevarat ca nu sunt asa vechi aici din cauza ca sunt plecat de mult din tara si am dat din prostie peste tpu.Este singura platforma de socializare pe care intru si asta pentru ca este 100% romaneasca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu, prăfuită?
Lustruieşte-mă, te rog.

| T0T a răspuns (pentru xXsweetgirl99Xx):

Voi ăștia care populati t/a aveti o memorie slaba. Normal ca nu o sa va mai amintiti. Eu de exemplu nu o sa uit niciodată de acea copilă care se prostea pe aici dar care in momentul ala nu va mai fi copila, ci fata mare. Mă voi întreba cat de mult s-a schimbat, cât de crud a fost timpul cu ea...Singurul loc in care va rămâne copil pentru totdeauna este in memoria mea. Eu oricum nu voi renunta la TPU. Probabil voi mai face pauze si voi mai schimba conturi...dar chiar daca toti care sunt acum si vor fii si atunci vor crede, daca isi vor mai aminti de mine desigur, ca nu mai sunt, eu voi fii tot aici. Voi fii mereu un personaj metamorfozabil.

| T0T a răspuns (pentru T0T):

Eu încă îmi amintesc de userii de acum cativa ani de la t/a. Erau foarte simpatici. Nu le mai stiu numele, dar îmi amintesc de ei ca tip de oameni. Încă îmi amintesc cu nostalgie de o tipă care s-a băgat de la t/a in altă categorie, nu spun care, si dupa ce am avut o discutie cu ea mă jignea pe aici prin postări diverse... încă îmi amintesc cum de la jigniri tipa mi-a devenit amica foarte bună si prin intermediul ei am mai cunoscut alti tipi simpatici care frecventau pe aici.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru T0T):

Pentru tot ce ai scris, o leg pe sweety de T-ul de la TPU. Va sta aici.
Ce frumos...

| Geanin a răspuns (pentru KamaSutra):

Dar cand o sa te mariti cu mine o sa renunti nu?

| KamaSutra a răspuns (pentru Geanin):

Wăw, stai putin, cine a zis ca ma marit cu tine?laughing

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu cred că oricum o legai...Îi ești o prietenă foarte bună, și mă bucur mult pentru asta. happy Sweety e norocoasă să te aibă ca prietenă.