anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ba, voi ce metode de copiat folositi? Clasice sau mai originale? Eu nu le folosesc pe cele vechi, pe care le stiu toti profesorii cum ar fi scrisul pe banca sau pe mana. Eu scriu pe perete, pe calorifer si pe sub camasa cu creionul laughingDupa ce le-am folosit le sterg pe cele de pe calorifer si perete repede, dar ce e pe sub camasa, se scoate acasa laughing
Nu de alta, dar azi dau lucrare la romana din doua carti citite si nu cred ca am loc sa le scriu pe toate rolling on the floor

10 răspunsuri:
| TiberiuFasole a răspuns:

Daca esti fata si dirigintele baiat:
Te dezbraci, si incepi sa te uiti la raspunsuri, nimeni nu te opreste.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa inveti japoneza sau chineza, scrie copiutele in acea limba si gata, te-ai facut cu 10, sau...ai putea folosi un limbaj codat, sa-ti formezi tu un alfabet...(nu m-am gandit la asta pana acum) happy

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc! Esti un geniu! Sa-ti dea Dumnezau sanatate!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Daca as fi un geniu, nu as mai copia, dar nu zic ca nu sunt inteligent, mai ales cand e vorba de copiat... big grin big grin

| unprietenaproape a răspuns:

Eu pe telefon, la mesaje. il las in banca si ma prefac ca ma uit la ceas. ihhhhh ce fericita am fost dupa

| CaSiHai a răspuns:

Pei daca si un telefon performant ai putea sa te faci ca te uiti la ceas si asa copiezi da scrii ce iti trebuie pe telefon

| puppetmaster a răspuns:

Eu imi iau o bluza mai lunga si bag copiutele sub ea, lipesc copiute pe scaunul colegului din fata si le acopar cu ceva, scriu cu creionul pe asa zisa ciorna pe care o folosesc, scriu pe vtel si multe altele(cand vine vorba de copiat gasesc eu o solutie)

| Tyberiu2000 a răspuns:

Codul morse.Eu și colegul meu l-am învățat de trimis și de descifrat, și acum copiem la fiecare test.Totuși cred că ne-am cam complicat.

| PaulNeagu a răspuns:

Scrieti pe un servetel raspunsurile si prefate ca iti stergi nasul si te uiti pe raspunsuri.

| cool1 a răspuns:

(Daca ai ochi buni). Fcai o copiuta mica mica si o bagi usor in capacul de la stilou/pix.Merge mereu.Sau o lipesti cumva cu scoci pe invers pe banca, dar pui scociul doar pe o latura a hartiutei.Cand ai ocazia, o deschizi ca pe un pliant.