Daca esti fata si dirigintele baiat:
Te dezbraci, si incepi sa te uiti la raspunsuri, nimeni nu te opreste.
Incearca sa inveti japoneza sau chineza, scrie copiutele in acea limba si gata, te-ai facut cu 10, sau...ai putea folosi un limbaj codat, sa-ti formezi tu un alfabet...(nu m-am gandit la asta pana acum)
Multumesc! Esti un geniu! Sa-ti dea Dumnezau sanatate!
Daca as fi un geniu, nu as mai copia, dar nu zic ca nu sunt inteligent, mai ales cand e vorba de copiat...
Eu pe telefon, la mesaje. il las in banca si ma prefac ca ma uit la ceas. ihhhhh ce fericita am fost dupa
Pei daca si un telefon performant ai putea sa te faci ca te uiti la ceas si asa copiezi da scrii ce iti trebuie pe telefon
Eu imi iau o bluza mai lunga si bag copiutele sub ea, lipesc copiute pe scaunul colegului din fata si le acopar cu ceva, scriu cu creionul pe asa zisa ciorna pe care o folosesc, scriu pe vtel si multe altele(cand vine vorba de copiat gasesc eu o solutie)
Codul morse.Eu și colegul meu l-am învățat de trimis și de descifrat, și acum copiem la fiecare test.Totuși cred că ne-am cam complicat.
Scrieti pe un servetel raspunsurile si prefate ca iti stergi nasul si te uiti pe raspunsuri.
(Daca ai ochi buni). Fcai o copiuta mica mica si o bagi usor in capacul de la stilou/pix.Merge mereu.Sau o lipesti cumva cu scoci pe invers pe banca, dar pui scociul doar pe o latura a hartiutei.Cand ai ocazia, o deschizi ca pe un pliant.
Julyly2089 întreabă: