Waaaaw, generozitatea ta da pe langa...
Ce te-ai face fara ea
Nu m-as ineca...
Inseamna ca stii sa iti tii respiratia. Bravo. Oare pentru cat?
Sunt nemuritoare, deci...
Ohh inteleg Esti vampir? genul ala care moare doar daca ii infigi ceva in inima sau ii tai capul?
Nu nu nu, demon nu vampir.
Hai, nu mai saliva pe perna... trezirea.
Da... Da?
Yey, bine... bine... da-mi prima oara 9000000000000000000000000000000000 de lei si dupa te colind!
A trecut Crăciunul, asa ca baga un rapp, sau vrei bani si le ala?
Cant rock daca dublezi suma!
In ce limba? Ca sa stiu cat sa pun
In engleza sau romana, cum vrei tu asa fac!
Eeeeeeeeeeeeeee...pentru asta iti dau 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 de ieni.
CE MA FAAAAAAC?
Azi la scoala, a... a inceput totul.Eram la ora si voiam sa dorm, mi-am uitat acasa perna si am fost nevoita sa folosec cartea drept perna.Am adormit si la sfarsitul orelor cand m-am trezit, NUUUUUUUUUU! TOATA INFORMATIA DIN CARTE A AJUNS IN CREIERUL MEU! Cum mai scap acum? Ce ma fac? Am incercat totul sa pot uita toata ACEA MATEMATICA!
Nu mai stiu.Se pare ca mai nou cartile sunt contagiose. FERESTE-TE DE ELE SAU RISTI SA DEVII SI TU TOCILARA!
OMG, trebuie sa le ard... Mai ales matematica, sau nu, orice as face, creierasul meu e amortit când e vorba de numere, dar in caz de orice, mai bine la ard.
Nu pot fi distruse decat printr-un ritual:
1.In locul in care cartile vor fi distruse, trebuie mai intai sacrificata o revista care ti-e draga.
2.Incepe sa canti injuraturi si injura toate materiile pana cand simti ca te-ai eliberat.
3.Arunca spirt + benzina.
4.Da foc cartilor.
5. Cenusa pastreaz-o. (pentru examen)
ATENTIE! Orice nerespectare a regulilor sau facerea gresit a acestora poate duce la cosmaruri cu acele carti.Vei avea cosmaruri cu ele cum iti vor baga fortat informatia in cap si nu vei ma putea uita acele lucruri oribile!
Mult succes!
Ok, dar nu am o revista preferata...uhh, pot sacrifica altceva?
Da.Trebuie sacrificat opusul cartii: tableta (telefonul in caz ca nu ai tableta)
Nu se merita, mai bine te risti sa tii cartile si risti sa te imbolnavesti de ele, poate te vindeci (0. 000001%), dar fata telefon sau tableta... :O
Imi fac eu o revista preferata....telefonul meu scump, nu te las.
Apropo,am uitat sa te intreb, care sunt animeurile tale preferate?
Sa nu-mi spui ca trebuie sa le ard si pe alea?
Deci Zankyou no terror
Guguren Kokkuri-san
Kuroshitsuji
Kamisama hajimemashita
Tokyo ghoul
Diabolik lovers
Kamisama no asobi
Amnesia
Uraboku
Uta no prince sama
Free
Si mai sunt, dar nu-mi aduc aminte... ale tale?
Naruto
Naruto Shippuden
Death Note
Elfen Lied
Black Rook Shooter
Akame Ga Kill!
Shaman King
Hakuouki
Bakuman
Gintama
Tokyo MewMew (l-am vazut la 5 ani si imi place doar cum sunt desenate personajele)
si multe altele...
Venerabilul întreabă: