Iti dau eu un umar din firma lui tati de masini. Poate face o masina cu umarul lui Sebastian
Funda?
Mie mi-l dai pe Sebastian intreg, nu cate o portiune...clar?
Tu ai cumva Criminalul la nume?
Apropo, parca erai fata, tu singura ai zis aici ca esti baiat.
Nu, tu il ai...dar cand am mai zis ca sunt baiat. Am recunoscut ca sunt fata, si asa a ramas.
Ce ai de scris la geografie... Ador geografia.
Păi vreo 12 pagini A4 scris la imprimantă. Tre' să le copiem în caiet.
Dacă știam că-ți place geografie te puneam pe tine
Geografia de clasa a?
Geografia de ce clasa?
12-a
Ha...nu prea pari de clasa a12-a. Esti ciudat si mda, ciudat. Adică ai o gândire de amm., copil, cam asa ceva. Adică nu copil...adolescent care nu prea se matirizeaza. *uite cine vorbea*
Ce te face să crezi că mă cunoști?
Comportamentul tau... Daaaa!
Comportamentul meu de la T/A
Sună logic.
Tot nu cred ca ai mai mult de 16
Nu te obligă nimeni.
Copil...
Copilaș.
E pedofil la 40 de ani, dar ce stii tu
Cine...Sleepica?
Nu ce?
Nu iti dau un umar pe care sa plangi.
Paaaaaaiiii?
Nu pot sa-ti dau ca si eu am nevoie. Daca e ne oferim reciproc.
Asa mai merge... ne sustinem reciproc.
Ieeeeei.^_^
^^
Carte de poker?
Hai sa ma exprim mai clar: Plangi pe manualu' de mate
Nici nu mai stiu daca am asa ceva...
Ce incepe scoala? Deci voi ati avut vacanta?!
Si te las sa plangi pe umarul meu ca atunci o sa plang si eu cu tine.
Tu nu ai avut vacanta? Cata cruzime...
Da,o sa am...vacanta de primavara...
Buna si aia decat nimic. Cea de vara e preferata mea...
Si a mea, eu deja imi fac planuri, dar Inca nu m-am decis ce tara sa vizitam. Daca ai sugestii ascult. Dar nu Japonia, daddy a spus ca mai mergem doar anul viitor, cum am fost deja de 3 ori.
Ai...ai fost in Japonia? Aha, aha, (plânge) si eu nici Romania nu am vazut-o bineo...
Da,o data am vizitat-o ca era ziua mea, cand aveam 11, cand aveam 8, ca si cadou ca eram deja cu ei de un an, deci practic de ziua mea, fiindca eu de ziua am fost adoptata, si cand aveam 14, avem o ruda acolo, respectiva avea nu stiu ce eveniment(zic nu stiu ce eveniment pentru ca eu nu m-am dus, am stat la hotel) important asa ca am mers si eu cu ei in Japonia. De 2 ori Tokyo si o data Osaka. Lasa ca o data si o data ajungi tu in Japonia, la un moment dat te si plictisesti de ea.
Razi de mine? Eu vreau sa mă mut acolo, dupa ce fac facultatea, sa lucrez acolo, sa am o viată acolo si tu te-ai plictisit de ea?
Pai noroc mult. Si da, mam cam plictisit de ea. E frumos prima si a doua oara dar a treia data deja stii la ce sa te astepti. Doamne, zici ca sunt una din fetele alea bogate si rasfatate din seriale. Da-mi o palma ca sa imi revin la realitate.
Revino-ti femeie...
Mersi, sper sa ajung si eu acolo...
Multumesc,ma simt mai bine acum.
Sper sa ajungi, si sa mergi direct la nenea sau tanti-nu mai stiu cine ii owner-u'- cu Black Butler sa ii spui ca tu il vrei pe Sebastian ala adevarat.
Am vazut o secventa din filmul Kuroshitsuji, si Sebastian e cam uratel. Nu e ca in anime...
O sa iti faca unul dragut ca in anime, special pentru tine :* ca daca nu vine panda in actiune, sa vezi ce le fac de nu iti dau un Sebastian bun.
Pai practic, uneori... sunt demon, nu sunt de piatra.
Deci o sa te saturi de contul asta pana la urma... ce *********** vezi tu interesant la el? Ce? Ca eu vad doar contlu unei fete nebune.
Vezi ca eu fac pariuri doar pe bani. 500 de mii de euro. Deci tu pariezi ca sunt intr-a 12-a, si eu ca sunt intr-a 9-a... scoate banii hihihihi.
Foge întreabă:
DeeaDenyyyy întreabă:
Julyly2089 întreabă: