Da. La ora 08:00 trebuie sa ma gandesc la o scuza de ce am intarziat, dupa sa plec, bineinteles fara sa ma imbrac de scoala, dupa la 15:00 cand vin, trebuie sa ma uit la televizor si sa stau pe calculator. Dupa la 24:00 trebuie sa gasesc o scuza de ce nu merg la scoala... Daca ma gandesc, am facut asta toata viata mea, fara pauza! Sunt prea harnic, nici macar o vacanta...
Da. Merg la scoala. *Ahh, am sportul. *, vin acasa si fac tiramisu (LoveSleep nu a fost in stare sa-mi faca) si dupa ma uit la un film.
Ala nu e in stare sa-si faca nici lui. De aia spun eu ca specia baietilor e inferioara, fata de cea a fetelor.
Pai eu stiu... poate te uiti la fileme, anime, sau mda, pare mai logic acum...
Daca as stii ce e un anime... Am mii de masini cu anime-uri. Dar asta nu inseamna ca eu am anime-uri.
Caut un film bun și o chem pe vecina pe la mine pe motiv că n-am vorbit de'un car de ani, vreau să văd ce mai face, să ne uităm la un film și că mi-e dor de ea.
La care ea o să zică ceva gen: Hai, zi-mi rapid care-i faza că n-am timp de glumele tale.
La care o asigur că invitația e reală, dacă, bineinteles o roagă pe mă-sa să facă niște prăjituri.
Da, destinu' a vrut ca toti de la categoria asta sa mergem la scoala...
Parca am mai auzit numele asta, da nu stiu unde. Eh, casa de piatra...
O sa te insori cu prajiturile? ba... sa stii ca viata ar fi mai frumoasa asa... intrebarea e cine ti le face?
Si cum ai dedus tu teoria asta... Nu, sa o luam altfel. Eu nu stiu sa-mi fac nici mie prajituri, si tu-mi spui ca... hahah, Auzi la el.
andrandrandra întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Hirol întreabă:
DaciaRomania întreabă: