Ne arati si noua poze cu tine de la plaja?
Da,o sa-ti trimit mesaj in fiecare zi sa ma admiri )
Ok,hai sa vedem daca esti om, sau femeie, de cuvant.Nu garantez nimic la partea cu admiratul!
Nu sunt
Garantez eu atunci
Te gândești că la noi un festival ca Untold e așa mare chestie, iar în țări precum Olanda sunt festivale de genul ăsta mai tot timpul.
Da, e destul de ciudat. Zici ca e ceva eveniment colosal. La noi nu se fac nici zilele orasului, ca vai de mine se face galagie si nu pot dormi oamenii, care sunt de fapt batrani fara viata.
La început credeam că e festival de muzică dance/electronică, dar acum văd că acolo e o întreagă ciorbă de genuri, au și o droaie de cântăreți pop, bleacs.
Mă rog sunt și vreo 10 DJ foarte tari inivitați, dar în rest nu e cine știe ce. În loc să aducă atâtea vedete expirate care probabil cer o groază de bani, puteam să aducă și ei niște DJ adevărați să mai întrețină atmosfera.
Meh, dar totuși ce să te aștepți de la un festival made in România?
Habar n-am. Cred ca il folosim cu randul. Eu prima, dupa tot eu, dupa cu siguranta tot eu... si tu mai pe la sfarsit. Pana atunci trebuie sa le tii in palma.
Vrei sa facem inundatie?
Nu, vreau sa facem o apa statatoare ca-i mai misto.
Sunt calica. Mi-am cheltuit alocatia.
1 leu pe ora si vin
1 leu iti dau. Mereu am bani pierduti prin buzunare, deci cred ca in total strang vreo 5 lei.
Julyly2089 întreabă: