Eu am văzut-o de pe telefon aseară, dar îmi era lene să mă loghez. Când am intrat în casă la fel, era ştearsă.
Însă... tipul e prost de pute, fratele meleu. Îmi e aşe milă de el... Pentru binele lui, îl omor diseară.
Nu stiu ce intrebare era dar Panic4Free e un animal nespalat de multi ani care injura foarte urat .
Dragutu' si inocentu' nostru Panic4Free mi-a trimis 3-4 mesaje. Vrea sa le vada careva? Stiu deja ca nu, asa ca uitati-le:
Panic4Free
Joi, 08 August 2013, 9:48 pm
Deschide-l!
Sugeameai **** de vaca ordinara RETARD E TACTU ALA CARE A SPERMAT IN CENTURISTA AIA DE MA-.TA FUTUMAS IN GAOZU MORTILOR MA::TI DE PENISU PULI SA ITI IAU FAMILIA IN *** UNUI HAMSTER DE RETARDATII PWLI BAGAMIAS *** IN CAPU TAU SI SA ITI INDESC SPERMA ACOLO _(_(_ _(_ _(_
SUGI _)_ si tu si ma.ta
sterge mesajul
Panic4Free
Joi, 08 August 2013, 10:23 pm
Ma.ta
Sugi **** prostu mati de jeg infect
sterge mesajul
Panic4Free
Joi, 08 August 2013, 11:54 pm
Mue
Ma--ta _(_
sterge mesaju
Raportează-l. Este numai bun de raportat.
De ce oare nu m-am gandit la asta pana acum?
Baga si tu intrebarea pentru aia mai urati(ca mine) care n-au vazut-o.
E ștersă, si era lungă, nu mai știu. Oricum, s-a luat de mine și inca 2 useri ca cică suntem ''smechere'', ne băgăm degetul in c*r si apoi dăm un răspuns care ne fac sa arătăm mai proaste. (doar pentru că l-am criticat si i-am dat un sfat )
Oficial, ești șters din lista mea neagră
Si daca ramaneam ce se intampla?
Nimic.
E bine ca m-ai sters de acolo. Lipsa de activitate ma deprima cel mai tare.
Nu mai bagati toti prostii in seama atat le trebuie si apoi sar la harta, ca golanii, normal.Asa ca lasati-l sa injure ca in gara de Nord ca e prost si na, nu merita atentia voastra.
DaciaRomania întreabă: