| DudaYeah a întrebat:

Bai deci sunt penali astia de la dragoste si sex :))

http://www.tpu.ro/......-sa-fac-s/

7 răspunsuri:
| ButelieCuPetrol a răspuns:

Eu am facut-o la 3 luni, dupa ce m-am nascut cu una de 17 ani.(Era buna bunaciunea)

| Broadband a răspuns:

Ie gravida situatia

| Zăpăcita_7844 a răspuns:

Doamne la ce se gandesc copii la 12 ani.ce cap de "guma "au ...sincer nu cred ca e adevara... tipul sufera depa atentielaughing

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și tu ești și mai penală cu nu te implici să le explici ce posibilități sunt în astfel de situații și să faci lecție cu ei privind metodele contraceptive sau că poate fi o glumă a penaliștilor!
Nu trebuie să râdem, ci să răspundem fără ai pune pe tapet!
Pa, pa.

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Nu e de ras

| DudaYeah explică:

@Legiuitoarea
1. nu cred ca sunt singura care face glume pe seama lorwinking
2. e treaba mea daca vreau sa ii explic sau nu
3. nu stiu daca ai observat, dar suntem al T/A
4. daca tu crezi ca el poate sa inteleaga "ce posibilități sunt în astfel de situații", odata ce la 12 ani faci ceva ce trebuie sa faci la o varsta mai inaintata, explica-i tu pentru ca eu nu sunt expert intr-ale explicatului
5. nu sunt genu' de om care accepta sa i se faca morala de catre un necunoscut
6. te rog sa nu te superi pe mine, dar ti-am spus ce am gandit
daca eu credeam ca la aceasta "intrebare" imi trebuie raspunsuri "filosofice", atunci ma duceam la "Stiinta si Filosofie"
7. cred ca daca iti faci veacul pe la T/A ar trebui sa gusti putin glumele
8. nu am facut-o din rautate, pentru ca nu am inima de piatra, dar mi s-a parut o intrebare aiurea si eram sigura ca nu e adevarata. poate a pus-o in gluma. ca mi-as fi dat si eu seama daca avea nevoie de ajutor.
deci presupun ca acum o sa imi dai un raspuns ca la carte, dupa ce ai vazut ce am scris(daca ai vazut)

dar eu ti-am explicat niste lucruri

a...si daca nu iti convenea intrebarea mea, mai bine nu ai fi raspuns
acum ti-am explicat pe indelete, dar de obicei eu nu am rabdarea sa explic. dar stii ce nu inteleg? de ce de alti utilizatori nu te iei (pentru ca si ei au ras de intrebari prostesti).
oricum eu nu iti port pica, pentru ca am indragit inteligenta ta (din raspusnuri) dar ti-am explicat. o zi buna!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună din nou.
Vai ce te-ai atacat!
Poți fi mai explicită unde îmi fac veacul?
Scrii mult și prost, vorba multă sărăcia omului iar dacă vrei să fii utilă dă dovadă în primul rând ție că știi ce vrei nu să sari la alții "necunoscuți".
Glumă nu este atâta timp cât repostezi ceva din trecut cu efect pentru viitor când de fapt el se dorește uzat în prezent.
Nu te juca cu vorbele și nu arunca peste gard!
Nu am nevoie de explicații din partea ta și de fapt nu vreau absolut nimic de la tine sau cel mult să te respecți printr-un vocabular "educat".
O noapte senină să ai.
Pa, pa.