Dar cei care vin nu sunt ca cei care au plecat.
Ai dreptate, au plecat mulți buni de pe-aici.
Mulți pe care nici măcar nu-i cunoașteți.
De ce trebuie mereu sa se ajunga aici? De ce T/A nu poate sa fie cum era inainte? Eu nici nu stiu cum era, dar vreau sa aflu.
E imposibil.
De ce spui asta? Trebuie doar sa crezi si se va implini.
Dacă spui tu.
Însă visul ăsta, al tău, nu se va împlini.
De ce voi, oamenii, nu intelegeti? Basmele sunt adevarate, trebuie doar sa crezi cu adevarat si se va implini. Nici eu nu credeam in chestiile astea, dar am crezut candva cu adevarat in ceva si s-a intamplat, iar daca nu se intampla, probabil acum n-as mai fi meritat sa traiesc.
Poate că nici nu meriți.
Cred ca ai dreptate. Nu merit.
Acum,sinucide-te. )
Nu, chiar nu merit.
Nu,deloc.
Multumesc ca m-ai facut sa-mi deschid ochii la realitate.
Să crești mare.
Auzi : „ acum, sinucide-te ".
Hai că totuși ai fost cam rău
1.Glumeam doar, ea s-a prins.
2. Sunt fetiță cu fundiță. (bine, fără fundiță)
Am o idee, faceți un revival al categoriei - cine e pro să-și pună la sâfrșitul numelui "T/A revive", gen PolarisT/ARevive!
Ah stai...
Da, m-a afectat...
Gata,gata,se intoarce el, nu scapam asa usor
Nu o sa se mai intoarca!
Macar esti optimista.
Optimista?! Eu?! Toata viata am fost o pesimista si asa o sa raman.
Daca sunt si eu prin enumeratia "oameni importanti", multumesc, macar tu nu iti bati joc.
Si ce crezi ca se intampla daca il restartati?! Eu am plecat de aici fiind ca sunt un 0. Nu din alt motiv.
Nu esti ca un 0. Stiu cum e sa te simti asa. Conteaza doar ce crezi tu despre tine, nu ce cred ceilalti, nu trebuie sa pui la suflet. Eu... abia asteptam ziua ta!
Celorlalti nu le pasa de mine. Mi-e de ce sa imi pese de ei?
Mie imi pasa...Te rog, nu pleca!
Mai mult de jumatate din T/A ma considera ca un nimic de mai mult de o luna. Tu cat crezi ca mai suport?!
Toti oamenii pe care ii cunosc ma considera un nimic de cand ma stiu. Crezi ca nu sufar?! Dar cineva *incepe sa lacrimeze* mi-a spus sa nu pun la suflet, sa ma bucur de viata...si nu am ascultat de acel cineva, iar acum regret. Mai ai timp sa te gandesti, sa cantaresti lucrurile. Un om care te respecta valoreaza cat 1000 de oameni care te badjocoresc.
Nimic si nimeni nu ma mai poate face sa revin inapoi pe T/A. PUNCT!
Bine, daca asa vrei tu...dar sa stii ca gresesti. Mie imi pare rau. Poate o sa ne intalnim candva. Ramas bun!
Adica tu crezi ca toti de aici suntem "importanti", si numai tu esti cel neindreptatit? ) Mai gandeste-te.
Oamenii importanti au plecat de mult de aici! E doar un site mai copii, mai iesiti si voi pe afara, ce-i cu atata drama? Nu ai ce schimba, obisnuiti-va cu asta!
Nefolositor, inadegvat, speed, du-te nu ne pasa, unică, eşti singura care plânge după el, speed, pleaci bine, nu tot bine, nu se duce draq categoria dacă pleacă unu...
Julyly2089 întreabă: