Si daca stau pana la 40 de ani pe TPU, care-i faza "boss"? crezi ca eu intru pe site-uri sa ma indragostesc de "texte" ca tine? imi dai tu mie sfaturi de viata?)
"Cartofita" daca e sa o caut, o caut in viata reala
Cate ai scapat, ei da lasa deam, il sterg "и хуй с ним ".
Nup.
Dar am tradus dupa ce am vazut raspunsul asta.
Of, nu vreau sa pleci, cu cine mai beau eu la 12 noaptea?
Cat bleaghi sa-ti spun ca nu m-am indragostit in huiuki (daisuki). Pentru mine exista doar dragostea divina.
Nu ma consola, urasc consolatiile, plec stii de ce? ca-s un copil mic (15 ani) caruia ii trebuie atentie si inca si m-am certat cu daisuki (huiuki) , ca ma ignora acum .
Si eu sunt un copil de 15 ani care cauta atentie si o obtine facand desene in Paint. Fii ca mine: iubeste, nu te certa cu oamenii.
Impaca-te cu Daisuki, e fata buna.
Cum pot sa ma impac cu ea dupa ce i-am zis vipera perfida si fata usuratica, CUM?
Scuze ca am zis niste chestii despre tine de cateva ori, sa stii ca nu a fost cu rautate. Daca ti se sterg conturile, poti sa iti faci altul (unul), de pe care ar fi bine sa nu mai injuri. Toti avem si parti bune si altele mai putin bune, asa ca nu-i nevoie sa incerci sa pari nu stiu cum pe un cont si de pe altul sa iti faci de cap.
Acele lucruri pe care mi le-ai spus le-am luat ca sfaturi fiindcq esti mai de treaba ca mine.
Da, da, nu vorbi asa de parca ti-ar pasa de mine ca ma rad, hai spune-mi, spune-mi ca sunt un copil mic de 15 ani care are nevoie de atentie.
Toti avem nevoie, si la 15 ani nu te mai poti numi copil
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: