Poti sa-mi spui si de ce crezi asta?
Am vazut intr-o intrebare ca, kama are iubit de 19 ani... clar ca ii de pe site ca in realitate nu e in stare, intr-un oracol la prima intrebare era vorba de cine ai vrea sa-ti fie soț iar ea la pus pe Greyn, plus de asta kama il divinizeaza iar el e... asa mai sensibil.
Bai, esti amuzant si acum vad ca si inteligent.
Poate ne inselam amandoi si apoi o sa trecem pe lista lor neagra .
FUNDA!
Eu nu ma insel... sunt sigur de ceea ce spun oricum le urez casa de piatra si copii cu pene pe spate
Sper sa nu fiu omorata de vreunul dintre ei.
Frumoasa urare!
Cu totii stim ca-ti place melodia aia
Mi-o pun la ringtone
Iti iau funda daca vrei sa mor .
Deci cine erau?
I'm still in research, I'll let you know when I find the answer for sure. It's a promise .
Asta imi suna a viitor cuplu
O reactie buna.
Inseamna ca nu vrei sa ma despici .
Sunt perspicace?
Da ce te mira reactia mea?
Nu nu vreau.
Nu prea fiindca nu e adevarat nimic din ce spune Suck. Putea fi oricine alticineva
Ma asteptam sa fie o reactie buna, ca imi pari o tipa de treaba .
"Putea fi."
Awww,mulțumesc :x contrar la ce se spune despre mine :x
"Putea" :))
Cine spune ceva aiurea despre tine?
Sunt cam noua pe aici, dar imi place de tine , chiar esti draguta.
Presupunand ca "putea" ar putea fi un factor veridic, pot avea si eu un rol in asta?
Parinte spiritual, mentor sau ceva mai putin, gen prima persoana care a realizat ce se intampla?
Cine spune? Pe langa cel caruia i ai dat funda, mai e unul FABULOSUL6000, si sfatul meu este sa te feresti de ei
Multumesc, si tu esti draguta
Normal ca poti
Ieeei !
Omfg, I'm done with you guys, what the h&ll is wrong with you?
Poor Kile, If I were him I would never forgive you for making such a scene and for bringing false accusations. But, from now on you can be my guest and you can all think what you want, I don't have to explain myself everytime, and I have nothing to prove to you.
If you want to believe me when I say that I'm not Kile, cool If you don't it's still ok.
But I'm already tired trying to make a point, oh no, not one, because I've explained myself to a lot of people till now, but that's it.
On the other hand, I understand your *questioning mood*, because I've been told about a problem that caused confusion among users, I'm talking about people that have multiple accounts, but I'm sorry I am not the one to take the blame for that.
Next time I'm accused of something, I would like to see some proofs, thanks.
Keep trying, yours faithfully, Hiddensoul.
Da ma,da,recunosc, daisy ma iubeste, ne iubim in secret ca doi nebuni.M-am ascuns suficient dar e cazul sa recunoastem. Daisy, mamica, vino incoace
Interesant .
Alte banuieli nu ai?
Nu,stiu ca daisy ma iubeste si nu ma va insela vreodata
Minunat, sa va fie de bine :X :X!
Mersiiiii,te chem domnisoara de onoare.Doar sa nu vina ea maine si sa imi rupa capul
Pai sa aiba grija de tine.
Ca ma apuc sa-mi caut rochie
Tu cauta, vezi sa fie roz ca sa te asortezi
Cu ce sa ma asortez?
Cu sangele care o sa fie varsat maine?
Tu sa taci, ca eu am sperante, poate scap viu Vreau sa te asortezi cu mireasa, o imbrac in roz si trebuie sa mearga
Ok, ok, imi caut rochia
Cine sunt primele pe care le-ai spus?
Sunt fete sau ce?
Cine sunt fetele alea Geanin si Dante?
Nu stiu, nimeni nu pare sa stie, imi pare rau.
Nici eu nu stiu.
Dar cica sunt in relatii de lesbi, am auzit si eu nu situ
E adevarat?
Si ei sunt?
Nu credeam ca sunt asa multi.
TanyaTania334 întreabă:
Smile3 întreabă:
DaciaRomania întreabă: