Prea tare, nu am ce face.
vrei sa vorbeşti cu cineva?
Adica?, deja vorbesc cu baietii pe skipe.
a... okay atunci
credeam că te plictiseşti şi n-ai cu cine vorbi şi mna...
Da ce? ai vrut sa vorbim?
să zicem.
da' nu-i nimic dacă nu vrei/nu poţi
Sa stii ca vreau.
,,te cred" =]]
Stiu, ca-i frumoasa, ca altfel nici nu puteam sa ma exprim.
Nazistule!
Fa si tu ce face un om normal: joaca jocuri rendom care nu te ajuta la nimic!
Aaaaaaaaaaaaaand?
ofof, ai pretentia sa te consider ca fiind bun la engleza? din intamplare stiu versurile de la melodia aia, si crede-ma ca nu-s asa. dar e in regula, fiindca atunci cand mergi intr-o tara straina iti vor folosi notele alea de 10 si exercitiile facute perfect, nicidecum faptul ca intelegi (sau nu) ce zice persoana aia
notele conteaza!
Nu-mi pasa daca sunt suspendat, dar vreau sa inveti ceva:
INVATA NAIBA SA RENUNTI. EU ti-am dat sansa sa castigi, si nu zici un "multumesc", in schimb tu faci alt razboi. Mama ta macar te-a invatat sa nu te lauzi pe net?
SI DACA VREI SA STII, SUNT MAI MULTE PARODII CU "PINK FLUFFY UNICORNS, E una si cu "They sing on rainbows, si cu "they are"... razboiul asta tu l-ai inceput, ti-am dat sansa sa-l castigi, un merci sa nu zici, dar na, nu conteaza manierele, conteaza sa avem un tupeu al naiba de mare.
Va rog, domnisorule, nu va agitati asa, e un simplu cantecel
se spune "invata naibii", ca tot ai inceput asa zisul razboi
ah, ce te-ai mai enervat, mai mai mai
"eu ti-am dat sansa sa castigi" nu stii in filme cand o persoana demisioneaza ca sa nu fie concediata (orgoliul asta...), pai asa e si la tine. "m-ai lasat" sa castig fiindca stiai ca oricum vei pierde si ai preferat s-o faci intr-o maniera care sa te faca pe tine sa dai bine, dar e-n regula. de ce as multumi pentru ceva ce n-am vrut? sa stii ca nu sunt genul care sa se dea pe maniere, prefer sa fiu directa. dar probabil ai vazut asta deja
si unde m-am dat eu mare? mai degraba ti-am atras atentia asupra faptului ca n-ai avut dreptate niciodata pana acum, dar e ok daca tu consideri ca asta ma face pe mine sa pic intr-o lumina buna, eu nu neg
>2015
>nu stii cine-s illuminati
tu macar 11 ani?
3 greseli gramaticale, ce nu intelegi?
P.S. Propozitiile se termina cu punct si incep cu litera mare, ca sa stii. 3 greseli gramaticale intr-un raspuns. Eu zic ca iti cam dadeam mucul...
Ba, si cica "Fetele nu favorizeaza celelalte fete. WTF? Tu macar ai gandit cand ai zis asta? Daca eram fata nu ziceai asta. Ce-mi place cand oamenii mint si nici nu stiu sa minta bine.
alea nu-s greseli gramaticale toata ziua. greseala gramaticala e cand esti idiot si pui cratima unde nu trebuie sau invers
si la faza cu 'fetele nu favorizeaza celelalte fete", arata-mi tu mie unde-am zis aia
Aici nu e stadion de lupta.
Aici nu e stadion de lupta.
Pentru mine e compliment.
folderul meu cu rare pepes: http://i.imgur.com/TThsoBn.png
folderul meu cu reactii: http://i.imgur.com/WVRTOxc.png
folderul meu cu christian bale: http://i.imgur.com/7cy5rmP.png
am si un folder cu p0rn, dar asta e partea a doua
LOl
Copile, activeaza-ti windowsu.
De ce sa-l activez? dupa se va dezactiva oricum...ce rost are viata?
Sa o folosesti cum vrei.
Chiar si asa privestele in limba rusa pe alte site-uri uite inca un anime Bleach e interesant.
anonim_4396 întreabă:
neca întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: