Stii care e ma treaba ...eu bag mana in foc ca 70 % din conturile de gen : ilovebieber, ladyj ...etc sunt facute la panarama pentru trolling!
...acum pe bune, daca chiar le placea justin bieber si erau disperate nu puneau intrebarile despre bieber tocmai pe t/a!
(pana la urma aici am vazut conturile astea...)
si 2 )...voi nu ati remarcat ca la inceput era ladyj si dupa aia au aparut alte 20 de conturi de genul ei?
@JustinBieber,sti ce cred eu,ca tu esti unu din boboci din clasele primare, care inca mai suge pe degetel, si care se da mare ca asculta "manele americane"asa ca tacati drecu fleanca aia
Desteptilor! v-am zis sa nu va luati de Gaystin Bibar! e doar al meu! al meual meu! eu il castrez nu voi
Acel user eram eu caci eu am pus odata intrebarea asta cu,, desteptilor,, ...hmm abstract
La cata lene mi-a fost sa citesc totam citit Eu nici pana acum nu am raspuns la intrebari
Uite frate, povestea asta se dezbate de enşpe mii de zile si nu mai are rost.Ma doare in paişpe de LadyJ si cate dracu or mai fi cu Gaystin Biberon.Dai dracul pe toti.Deja povestea asta nu mai are rostul.Treaba ei daca vrea sa se faca de ras dao in colo si raportaţi orice intrebare de a ei si scapam de ele.
anonim_4396 întreabă:
vẵñåtoяUdỉñPådUяε întreabă:
Julyly2089 întreabă: