Ai mei sunt: x, y, z, a, b şi c
(imaginari, fiindcă eu n-am prieteni reali)
Aww,ce dragut
Pai ar fi tu,Daisuki,Sweety,Depress(chiar daca ma considera dusa), Imperatrix, Crompulet, Suck, era si Kail da n.a mai intrat, Killy, Airan(chiar daca ii place rozul), Anonima si mai sunt da nu mi aduc aminte... Stiu ca era gasca celor 3 bufoni, of doamne ce amintiri, dar acum din fericire 2 dintre ei sunt suspendati de tavan
Si eu?
Ăăăă pe tine nu te stiu
Bun, atunci si Sergiulica
Chiiaaaar, Kail...
era de treabă...
Dar n-am spus ca esti dusa.
Kaaamaa , ce stii despre gaura neagra?
Simtul gauri daca intelegi ce vreau sa spun
Ahhh,trebuia asta sa o fi intrebat.
Copac intelept mai esti.
Avem ce va in comun si mie imi place cum gandesc plus pasiune pentru pesti ci sombrero si mustata mexicana
Paaai...depinde care gaura neagra
P.S. nu prea am simtul gaurii, trebuie sa mai lucrez la asta
))
) Raspuns tipic KamaSutra.
heh, apreciez. si tu esti prietenul meu cel mai bun ca in rest nu prea vorbesc cu nimeni. oh, da, si imperatrix; adica cu ea n-am prea vorbit decat prin raspunsuri dar oricum mi se pare chiar de treaba. hm, poate killmepls dar neh
trist...prietenul meu cel mai bun e un copac woo
si apropo, stii ce e culmea? ca toti cei cu care vorbesc eu prin mesaje sfarsesc a fi suspendati. aveam un prieten iisushristos666 de la religie, era asa de treaba, SUSPENDAT. si ak47nustiuce la fel
,,poate killmepls dar neh"
şi eu te iubesc,, :***** "
te trec eu, oarecum
am vorbit cu tine prin mesaje, nu?
Oarecum(? am crezut ca s-a format o legatura de prietenie intre noi mai pura decat orice alta legatura existenta in galaxia noastra, dar a fost totul de fatada.
oarecum ai dreptate
oarecum
hahahhaha
Doub,Endoryus,Daisuki,tu si Geanin(frate, e genial tipu' asta la editari) si mai era Pufoshul, dar nu a mai intrat .
Pufoshul e suspendat.
Stiu .
Dar a trecut mai mult de o luna.
Sa mi-l dea cineva inapoi.
Uite,vezi pe mine nu m.ai trecut, dal nu.i nimic, asta este, voi pleca cu inimioara ranita si cu speranta ca poate intr.o zi ma vei considera o prietena... acum nu am plans, mi.a intrat ceva in ochi*minte*
Dar am...Doar a...
N-am mai interactionat de mult cu tine si de aia .
Da, bine, nici tu nu ești prietenul meu cel mai bun să știi.
De Meidăn sunt mai apropiată, nu știu cum mă consideră ea dar pentru mine e o amică virtuală. Mă înțeleg bine și cu ceilalți Daisuki, Sweety, Turbox, LoveSleep etc.
Te-as fi scris si pe tine, dar pe tine te pastrez pentru "Muzica".
ow, sa stii ca e reciproc
Cine ești?
Păi eu te pun în lista prietenilor și tu nici nu mă știi? E frumos așa?
În sfârşit mă pune şi pe mine cinevaaa
Aleluiiaa
*.,Eu cu tine mereu m-am inteles
Am observat...
Te intelegi cu Jony?!?!?!
Daaa
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: