Bun,acum ce insinuezi? Sunt penibil ca scriu de pe laptop si cu tastatura mea mi-ar fi imposibil sa-mi dau seama care taste sunt pentru diacritice?
Insinuez...nimic, doar n-am ce face.
Stiam.Am vrut sa vad ce zici caci nici eu nu am ce face.
Ba,s-au imputinat haiosii! In fine, nu conteaza cate pagini de intrebari sunt, daca inainte ele sunau asa "ceapa sau smecta?"
E vara și încerc să stau cât mai mult pe afară, cred ca și ceilalți la fel
Eu îs în Italia aici e peste tot "afara".
Raspuns gresit, eu nu am iesit azi din casa!
Ma uit la anime toata ziua!
Chiar te intereseaza? Ok, iti spun, acum in afara de faptul ca sunt trist din cauza ca nu pot canta la pian, sunt fericit deoarece m-am impacat cu cel mai bun prieten al meu cu care n-am mai vorbit o luna din cauza ca el e realist iar eu sunt filosof, si am vorbit pe skipe. Citesc "Furtuna"- de Shakespeare si ma plictisesc.
PS :Adica, stai toata ziua nemiscata ca o statue? De ce ti-ai schimbat poza imi placea asa tare aia in care era Kao ei oricum tot Desdemona ramai pentru mine .
Leopardul poate sta nemișcat timp de 8 ore. Ei, bine, pot să fac și eu asta în fața calculatorului. Și mie îmi place de Kaori M., dar îmi plac și tipurile astea de poze.
Tu esti leopard eu is pisicel ambii suntem feline.
E vara, toata lumea afara, cine mai are timp de net. Cel putin eu sunt mai mult afara decat in casa.
Gata nu-mi mai ziceți de astea, eu îs toată ziua pe afara și imi ajunge timp de tot.
Pai si eu imi gasesc timp, daca nu imi gaseam nu iti raspundeam, duh!
Toti zic ca pleaca, dar nu mai pleaca.
Pur si siumplu nu intreaba, dar raspund la foarte bine.
De ar muri, de ce TPU ar mai lasa categoria asta?
Ar sterge-o si gata.
Iti spun una, ca sunt obsedat de Shakespeare si ma gandesc cine ai fi tu din cartile lui.
Fain asa :3
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: