| syd2 a întrebat:

Baietei si fetite, povestiti lucruri ciudate despre Dvs, si haideti sa discutam mor de plictiseala.Are cineva chef?
Eu incep, cand ies pe afara imi tin respiratia cand trec pe langa oameni necunoscuti ca nu cumva sa ma imbolnavesc de tuberculoza.

28 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Eu cand ies pe afara imi tin respiratia cand trec pe langa tiganci mai ales. In niciun caz de teama tuberculozei.

| syd2 explică (pentru AFR81):

Te inteleg doamna, te inteleg...

| AFR81 a răspuns (pentru syd2):

Sunt baiat rolling on the floor))

| RainmakerX a răspuns:

Atunci cand sunt pe strada ma uit foarte mult la cei care ma inconjoara si de cele mai multe ori ma uit si in spatele meu ca sa nu fiu urmarit.

Chiar si saptamana trecuta mergeam linistit pe strada, era aproape noapte... eram pe o strada laturalnica si observasem eu ca se luase cineva dupa mine. Am marit pasul, l-a marit si el. Am facut o curba a facut-o si el...am vazut un semafor care arata verde pentru inca 10 secunde. Am bagat un sprint si am trecut. El a ramas acolo, la semaforul care indica 54 de secunde ramase. Yay! happy

Din cand in cand la scoala fac la unele materii 2 teme, una a mea, cea adevarata si una facuta in bataie de joc. Eu nu dau temele altor colegi dar unii dintre ei mai ciordesc temele direct din ghiozdan si mai ai nevoie de asa ceva, ca sa-i induci in eroare. Tin minte ca era tema la fizica. Domnul- Tu, zii rezultatele Colegu'(a-20, b-5, c-600, d-1000) "Doar prima e buna..." Tu, Catalin (a-20 b-50, c-6000, d-10000) rolling on the floor
"Perfect" Colegu'-Al naibii el, cum naiba a facut? (Oare cum? Am caiete identice deci unii chiar nu se prind cateodata, ei cred ca eu imi fac temele prost si ca improvizez pe parcurs.Bietii de ei.)

Nu beau niciun fel de bauturi alcoolice in afara de sampanie.Nu intreba de ce caci nu stiu. Am un dezgust fata de ele, vomit daca ma pui sa beau dar nu am nimic daca cineva din jur bea asa ceva, doar sa nu fiu eu acela.

rolling on the floor Nu pot sa fac intr-un loc strain. Pot sa ma abtin si 24 de ore daca e necesar. Stiu, e ciudat rau.

| syd2 explică (pentru RainmakerX):

Tu te abtii 24 ore, eu m-am abtinut 5 zile, nu intreba... istorie lunga.

| RainmakerX a răspuns (pentru syd2):

rolling on the floor Okay, nu intreb.

| Croampa a răspuns:

Daisuki mi-a furat poza! crying

| syd2 explică (pentru Croampa):

Am demult ignore de la ea big grin big grin nici macar nu stiu daca mai este pe TPU.

| Croampa a răspuns (pentru syd2):

E pe TPU, cu o poza furata de la mine! straight face

| LaughingKarima a răspuns:

Eu cand ies afara trebuie sa am pe cineva neaparat cu mine sau sa am casti. Daca nu, eu nu ies nicaieri. Mai ales daca e seara, nu am pe cineva cu mine atunci se sta in casa.
Sau, am impresia aia idioata ca daca trece un tir pe langa mine, nu mai are mult si se rastoarna.
Sau, alta chestie idioata care vine de la frica de paianjeni, daca simt ceva pe mana, ca un fir de par cazut de exemplu, am impresia ca e paianjen.

| syd2 explică (pentru LaughingKarima):

Te inteleg, crede-ma

| LaughingKarima a răspuns (pentru syd2):

Multumesc de intelegere

Inca nu ai plecat?

Pai stai omule ca aici e doar 6 dimineata iar eu am avion la 10 laughing

Uh, zece seara?, oricum, zbor usooor.

Dimineata tata, ce-i cu tine?

N-am idee, cum pot sa fiu tatal tau daca sunt cu un an mai mic ca tine big grin,
Золотая Логика = Logica de aur. Dar si pe mine ma doare capul de la logica, asa ca semanam.

Auzi nu te indoi de ce zice Karima, ca e bai tongue
Ah, te doare capul, de aia esti tu asa zapacit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

KSHMR is love, KSHMR is life.

| L1feDRAIN a răspuns:

Ceva legat de chestia pe care ai spus-o tu:
Cind sunt singu pe strada si vad un om "suspicios" care trece pe linga mine, sunt foarte atent ca nu cumva sa scoata un cutit si sa ma impunga in acest moment.

| syd2 explică (pentru L1feDRAIN):

Aha, poate mai are si benzopila cu el.

| L1feDRAIN a răspuns (pentru syd2):

Aha, poate toti oamenii au Ebola..stai acasa.

| Tinna666 a răspuns:

Nu pot dormi daca nu ascult muzica si nu stau pe burta,nu pot manca daca nu stau cu picioarele sus pe scaun,nu mananc mancare gatita decat daca e rosie,cand cunosc o persoana noua ma uit la urechile ei sa fie curate(cand eram mica am vazut un copil care avea urechile imbaxite,galbene,chh si de atunci am obsesia asta), mi-e frica de furtuni, mereu ma uit la sprancenele oamenilor pe strada(cu asta ma ocup, pensez si atunci mno), inca ma uit la desene happy

| syd2 explică (pentru Tinna666):

Ce sa zic esti interesanta, nu ca mine care se teme de tuberculoza big grin

| Tinna666 a răspuns (pentru syd2):

laughing mi-am mai amintit una..nu pot pronunta litera L laughing

| Frumystefy a răspuns:

Mereu cand merg pe strada si un om ciudat trece pe langa mine ma opresc sau am o mare frica sa nu scoata din buzunar din cutit si sa ma omoare ( frica ma ucide), pe scara blocului si ma uit la filme mi-e frica de,, mireasa moarta"