| Ingerash a întrebat:

Baieti daca o fata, care nu e iubita voastra v-ar intreba asa:"de ce nu iti razi mustata?"cum v-ati simti? v-ati simti aiurea? mai ales daca ai o mustata destul de mare...si nu prea vrei sa o razi! Sunt foarte curioasa...
Va pwpa czyupy

Răspuns Câştigător
| FreakyFred a răspuns:

Pai nu, adica si mie mi s-a intamplat cu o fata acu' cateva zile. mi-a zis sa ma barbieresc (la mine mustata s-a dezvoltat mult mai repede si acum imi creste barba) si faza e ca nici eu nu vreau sa-mi iau barba sau mustata ca vreau sa vad cum imi sta cu ele cand cresc putin mai mult... dar oricum, i-am zis ca asa vreau sa mi-o las si ea a zis ca nu ii plac baietii cu mult par pe fata, dar nu ma prea intereseaza din moment ce nu imi place fata... deci sper ca ti-am satisfacut curiozitatea!
bafta!winking

1 răspuns:
| Flav a răspuns:

Cum m-as simti? M-ar durea fix in cot.laughing
Mie nu-mi sta bine cu mustata, o ''usuc'' rapid cand imi dau un clean-up la fata, dar nu vad de ce sa ma deranjeze parerea unei fete in legatura cu asta. A, ca nu-i place ei!? Poate nici mie nu-mi plac unghiile negre, machiajul strident, parul prins intr-o parte si bla-bla-uri de astea feminine. Fiecare are gusturi diferite.