Eu am avut un caine pe care il chema Pisica, deci da ori 2
Eu am avut un tata pe care il chema Pisica, deeeeci am castigat
Eu am avut 2 tati pe care ii chemau Pisica deci eu am castigat
Pe tatal tatalui meu il chema Pisica, iar pe tatal tatalui tatalui meu il chema tot Pisica, bhahaha
Tu ti-ai batut joc de mine.Tu nu ai nici o pisica, ai pus aceasta intrebare deoarece ai chef de vorba.Rusine sa iti fie.Eu vreau sa ajut oameni, nu scorpii.
* poker face*, chiar am o pisica sau ma rog pisoi...Scorpie? Serios? Bine, bine.
Dar, dar..isi pierde farmecul
Te iubesc, si eu ma gandeam tot la numele asta )))
Dar parca ar fi mai ok asta :
Francesca Maria Consuela Gonzalez Damaso Garcia Ramón Lucia Greenberg Gomez
Ohh, my friend, si eu te iubesc mintile geniale gandesc la fel. Doar ca mi-a disparut celalalt pisoi * tragic * asa ca ramane doar Esteban Julio Ricardo Montoya De La Rosa Ramirez, dar merci de sugestie poate reapare
Nu, pe bune, chiar ma gandeam la acest nume...
Tocmai am vazut un tigan cu un pisoi in mana, ar putea fi al tau.
Esti rasist/a? Oh, atunci cred ca asta e inceputul unei frumoase prietenii
E neutru * bada bums*
Bai zi ce e, ca de unde sa imi dau seama. Daca e neutru, atuncea numeste-l pasa polosa normado del pieri(nu comenta de rau ca e la bascaleala).
E pisoi sau ma rog' " baiat " . Dar ..totusi merci pentru sugestie.
Multumesc de intelegere si cu placere.Ai putea ca dintr-un nume de obiect gen momeala sa il schimbi in momelito.
Mhm.m-a sunat bunica'mea si mi-a spus ca a disparut un pisoi asa ca nu mai am nevoie de nume.* ma duc sa plang, brb "
Nu sunt, dar nu doresc sa îi numesc pe aia rromi, e ca si cum ai scoate derivat de la englez sau francez fara sa trebuiasca.
Ok.dar totusi esti baiat sau fata? * curiozitate*
Sunt neutru ca pisoiul.Sunt baiat, si din acest motiv ma numesc intrlp si nu intrlpa.
Acum totul are sens.
Gata stop cu mesajele astea ca simt cum lumea se uita ca la panarama.E adevarat ca exista sentimente.ro dar cine foloseste? Nu raspunde.
Este bine ca ai intrebat, sa se evite faza aia
Cred ca tu din moment ce ai adus acel site sau ce o fi in discutei.* Upss, am raspuns *
Da. eu chiar credeam ca esti baiat si ai fost destul de convingatoare
Da,da asa este...dar mi'ar fi placut sa fiu baiat. )
Si miee, as fi putut sa fac atatea lucruri faine .
OOOOO...da...dar a fost caraghios cu raMLess cu
'' Jwoww Gay ''...sau ''Tu taci da'te drk da infect '' )
Eu deja pot...pe multe categorii nu stiu ca sunt fata )
selysweety_4572 întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: