anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Banc:
Intr-o zi un om se duce la spital. Ii spune doctorului:
- Domnule doctor, mă doare foarte tare mana.
Doctorul îl consulta si ii spune sa vina data viitoare sa îl opereze.
După aceea vine alt om si ii spune:
- Domnule doctor, mă doare foarte rău stomacul.
Doctorul îl consulta si ii spune sa vina maine sa ii faca un transplant.
Seara, doctorul se gandeste cum sa facă rost de o mana si de un stomac. Ii vine o idee. Scoate 10 lei pe geam, un hot întinde mana sa ii ia, ii prinde mana in fereastra si o rupe. Are mana, dar nu stia cum sa facă rost de un stomac. In drum spre casa, vede un câine mort pe strada. Opreste masina si ii ia stomacul. A doua zi, le face pacientilor transplantul si le spune sa vina peste o săptămână sa vadă cum se simt. Primul care vine este cel cu mana. Doctorul îl întreabă:
-Cum este mana?
-E buna, dar de fiecare data când vad geanta soacrei, îmi vine sa bag mana in ea.
Este rândul celuilalt. Doctorul îl întreabă acelasi lucru si el răspunde:
Stomacul e bun, dar, de fiecare data când vad un rht pe strada, îmi vine sa-l miros.
Sper ca este amuzant!

6 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Foarte slab.
Trebuia să ne spui tu că e cazul să rîdem?
În schimb ceea ce vă voi spune eu, în mod normal trebuie să scoată cel puțin niște zîmbete.
...
Un tip traversează o linie de tramvai...pe roșu.
Vine un tramvai, îl prinde sub roțile sale și...scapă cu doar o mînă tăiată.
Ajunge la spital, doctorul îi spune că îi va putea face un transplant.
Individul e de acord.
După 10 minute vine o asistentă care le comunică faptul că la congelatorul de organe nu au decît o mînă de femeie.
Doctorul întreabă și pacientul se arată de acord să fie chiar și o mînă de femeie.
I se face operația de transplant și, după o spitalizare de trei săptămîni, la externare, doctorul îi solicită pacientului să revină la un control după șase luni de zile.
Pacientul se prezintă la control, după șase luni de zile.
- Domnule doctor, am venit!
- În ce problemă?
- Știți, cu transplantul de mînă, de mînă de femeie, de acum șase luni...
- A, da, îmi amintesc! Și, cum vă simțiți?
- Excelent, e ca și cum ar fi mîna mea de adevărat. Numai că...am o problemă!
- Ce problemă?
- Dimineața întîrzii la serviciu!
- Cum adică? Nu înțeleg!
- Păi da! Dimineața cînd să-mi scot pantalonii de la pijama, cu-o mînă îi ridic, cu alta îi cobor!

| anonim_4396 explică (pentru corolav):

M-ai omorât cu bancul asta. Trebuia sa radem? Uitasem... Si nu-mi amintesc sa fi zis sa radeti. Eu doar am spus ca sper sa fie amuzant. Daca nu-ti place bancul, nu comenta. Daca vrei sa te dai mare cu super mega bancul tău, pune-l la trivia, ce mi-l zici mie... Asa ca pa si pussy.

| express11 a răspuns:

Este vechi.

| AirănMeidăn a răspuns:

Său fani chent ivăn

| genifar45 a răspuns:

Drăguț :]]

| AlysaEu a răspuns:

Vechi.Dar.................amuzant