anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Banc :
mi s-a dezlegat catelul, am crezut ca v-a dura mult pana sa il prind sa il pun in lesa dar spre surprinderea mea nu a fost asa el a venit dupa mine fericit si topaia dar cand am pus mana sa ii pun lesa mai sa sara la mine sa ma rupa in doua nu alta m-am suparat pe el si am tipat sa bage capul in lesa el imediat ce i-am aratat a bagat capul fericit si topaind dc credeti ca s-a rastit la mine?
P. S. l-am auzit si eu azi ala care da raspundul corect sau cel mai amuzant v-a primi fundita

Răspuns Câştigător
| Katiee^^ a răspuns:

Poate ai un catel grasut care nu poarta decat lese negre [ sa para mai slab ], iar tu vroiai sa-i pui o lesa roz. El ti-a zis : - Madalina, uite ce cool e catelusa aceea. Vrei sa par gras? Nu port lesa >:p Puneti-o tu phbbbbt
Si s-a intors fiindca acea catelusa avea deja prietenbatting eyelashes.
P. S. : Am batut si eu campii laughing)

9 răspunsuri:
| alessiaS a răspuns:

Nu l-am mai auzit... cred ca s-a rastit ca sa bage capul in lesa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca stie ca e disciplinat si fara sa ii pui lesa. Cui ii place lesa? Cand e liber, poate sa mai alerge, sa faca tumbe, sa se tavaleasca in iarba si in zapada...sa se joace. Poti sa mergi cu el in lesa pana intr-un parculet si acolo stai cu el si il lasi liber sa zburde. O sa il faci fericit!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce n-ati inteles e un poveste spus de un profesor azi la scoala ca lui i s-a intampalt si am vrut sa stiu daca ghiciti motivul ca eu nu l-am ghicit Olioana din contra cainelui aluia ii placea
raspunsul el credea ca ii i-au zgarda atunci cand am pus mana pe ea lui ii placea sa stea in lesa ca liber nu avea ce sa faca olioana nu am adaugat ////P. S. l-am auzit si eu azi /////

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma gandeam si eu poate voi va prindeti ar fi fost tare ca in clasa nici unu nu ne-am prins

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca el vroia sa ii arati cine e seful.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E correct

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La prins de capu de joslaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A sarit la tine pentru ca vroia sa faca pipi rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cel mai prost banc