| Luori a întrebat:

Bancul il stiu de ceva timp, cand ma plimbam cu mama m`i l-a spus, incerc sa vi`l spun cu cuvintele mele. Sper sa il intelegeti :d

Un barbat la doctor :
-Buna ziua d`le doctor, am o problema mai jenanta sigh Am niste viermi si nu stiu cum sa fac. Am incercat cu pastile si cu tot, dar nu am reusit. Am auzit ca sunteti cel mai bun, va roog ajutati`ma :-s
-Bine, in fiecare zi vii la mine cu 1 kg de biscuiti si cu 1 kg de mere big grin
Vine in prima zi pregatit cu tot ce i`a cerut.
Doctorul:
-Hai, pantalonii jos, chilotii jos si fundul in sus waiting
Barbatul mirat. : -haide d`le. ce v-v-v-rei sa fac acum. mii rusine, ce naiba :-sstraight faceconfused... etc chatterbox
Doctorul:-d`le vrei sa scapi sau nu de viermi?
Barbatul neavand ce face se "supune ". Doctorul incepe sa ii bage pe fund un biscuite, un mar, un biscuite, un mar, un biscuite, un mar...
A doua zi la fel : un biscuite, un mar, un biscuite, un mar...
Face asa timp de cateva zile. Dupa ceva timp, doctorul ii spune : maine vii doar cu un kg de biscuiti si 2 caramizi.
Urmatoarea zi, barbatul speriat de nu mai poate, jos pantalonii, jos chilotii si doctorul incepe : un biscuite, un biscuite, un biscuite... La un momendat din "crapatura whistling " iese viermele infuriat si zice :
-Ba, boule, da biscuiti nu mai ai de gand sa imi dai? angry

La care doctorul ia cele 2 caramizi si poooc : "Na, firata`I dracu, te-am prins laughing

4 răspunsuri:
| CosteaVlad a răspuns:

Tare laughing

| BuLLetBtwin a răspuns:

Superrolling on the floor

| Brotacelu a răspuns:

Lore, sigur in loc de "Ba, boule, da BISCUITI nu mai ai de gand sa imi dai?" nu e "Ba, boule, da MERE nu mai ai de gand sa imi dai? thinking cred ca asa e big grin