Banii nu aduc fericirea deoarece fericirea ti-o aduce dragostea si sanatatea.Dar tot mai bine e sa ai bani deoarece ai nevoie de muuulte lucruri pentru a fi multumit, ajutat pentru a te simti bine, confortabil si pentru a avea tot ceea ce iti doresti.
Numai saracilor carora le e ciuda pe bogati se amagesc cu zicala asta
Eu cu bani imi achizitionez o dama de lux + 2 pastile elvetiene + o sticla de sampanie de 5000 euro. crezi ca n`as fi fericit cumva?
crede`ma doar ignorantii si sarantocii cred asta...
Am scris si am sters si am scris si am sters si apoi mi-am dat seama ca nu suntem la categoria "stiinta/filosofie" si am postat cacatu asta.
Ala de la avatar e cel care a jucat in X-men rolul lui Wolverine?(ma refer la film nu la desene).Si app, Filozofia si Stiinta sunt mai sus de categoria asta.
A, ok, mersi, mi s-a parut cunoscut in imagine mica si am crezut ca-i "Wolverine".
@MetalNeverDie de fapt e cel din Iron man, Robert Downey Jr, iar intrebarea am pus-o express la categoria asta pentru a primi raspunsuri funny.
Kazimir, esti bolnav de ficat(de la prea multe sticle de sampanie), prietenii care stau cu tine pentru bani n-au chef sa aiba grija de tine,iar dama de lux iti ia banii si pleaca. Uimeste-ma, tu, cu mormanul de bani si vilele mai sunteti fericiti?
Aceasta expresie,, banii nu aduc fericirea''este corecta.Intradevar este bine sa ai bani ca iti cumperi lucruri s.a.Acesti bani te pot duce la nefericire, deoarece te ispitesc mereu si cand n-ai ajungi sa furi bani de la altcineva.Aduc fericirea, dar daca ai fi obsedat ar aduce nefericire cand nu-i ai.
Banii aduc fericirea pentru ca: se spune ca esti fericit daca esti sanatos. Ca sa fii sanatos ai nevoie de multe lucruri. Orice costa bani. In concluzie, banii aduc fericire