Cine se intoarce primul si e online pe TPU are funda daca e prima zi din morti stii ce sa faci si iti raspund ca am minute doar pe Vodafone. Poate esti pe alta retea.
O fi, n-o fi, pe mine o să mă găseşti în faţa televizorului uitându-mă la Curaj şi îndopându-mă cu Almette.
Femeile sunt ca gropile:sunt bune numai daca a intrat deja lopata in ele, celelalte nu sunt bine facute.
De ce eram sigură că se va găsi unul care să comenteze ceva despre femei? )
Erai "sigură" pentru ca erai fata. Daca erai "sigur", atunci erai baiat.
Sunt sigură pentru că sunt fată.
Indeed
Pe lumea calalta nu exista locuri de parcare si nici masini poate trotinete.=.= stai sa-l sun pe bunicu, poate acum are semnal.
Vesti bune, bunicu are semnal, pe lumea cealalta iti iei si 30 de cerbi la pret de o rața.Yey de abia astept sa ma taie fermieru. A si la intrebarea ta, nu o sa fie ca si cum ai fi in viata.
Vesti bune, bunicu are semnal. Poti sa cumperi 30 de cerbi la pret de o rata.La intrebarea ta este nu, nu este ca acum.
N-am nici cea mai vaga idee.
Aminteste-mi ca dupa ce mor, vsa in inapoi aici si sa iti raspund!
Mersi frumos :
Ma bucur ca te-am putut ajuta )
::
Nu stiu...Dar un lucru stiu...Toate locurile de parcare sunt bune.Inafara de cel lateral pe care femeile il urasc.
Imagineaza-ti un lacat care poate fi deschis de orice cheie...e un lacat de rahat nu?
Acum imagineaza-ti o cheie care poate deschide orice lacat...e o cheie meseriasa nu?
Julyly2089 întreabă: