| mel24 a întrebat:

Barbatii sunt ca locurile de parcare: cei buni sunt luati, cei liberi sunt pentru handicapati. ehhh asa o fii si pe lumea cealalta?
laughing

Răspuns Câştigător
| Andyᵗᵐ a răspuns:

Cine se intoarce primul si e online pe TPU are funda idea daca e prima zi din morti stii ce sa faci call me si iti raspund ca am minute doar pe Vodafone. Poate esti pe alta retea.

23 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Probabil.

| Fragile a răspuns:

O fi, n-o fi, pe mine o să mă găseşti în faţa televizorului uitându-mă la Curaj şi îndopându-mă cu Almette.

| mel24 explică (pentru Fragile):

Ok te voi cauta sa ne uitam impreuna la tv :rolling on the floor

| GroparuVesel a răspuns:

Femeile sunt ca gropile:sunt bune numai daca a intrat deja lopata in ele, celelalte nu sunt bine facute.

| Musique a răspuns (pentru GroparuVesel):

De ce eram sigură că se va găsi unul care să comenteze ceva despre femei? laughing)

| GroparuVesel a răspuns (pentru Musique):

Erai "sigură" pentru ca erai fata. Daca erai "sigur", atunci erai baiat.

| Musique a răspuns (pentru GroparuVesel):

Sunt sigură pentru că sunt fată.

| mel24 explică (pentru GroparuVesel):

Indeed happy

| JeStieKungFuDaNuStieKarate a răspuns:

Si cum vrei sa aflu asta?

| Snowal15lea a răspuns:

Pe lumea calalta nu exista locuri de parcare si nici masini poate trotinete.=.= stai sa-l sun pe bunicu, poate acum are semnal.

| Andyᵗᵐ a răspuns (pentru Snowal15lea):

Buna asta big grin Good answer

| Snowal15lea a răspuns:

Vesti bune, bunicu are semnal, pe lumea cealalta iti iei si 30 de cerbi la pret de o rața.Yey de abia astept sa ma taie fermieru. A si la intrebarea ta, nu o sa fie ca si cum ai fi in viata.

| Snowal15lea a răspuns:

Vesti bune, bunicu are semnal. Poti sa cumperi 30 de cerbi la pret de o rata.La intrebarea ta este nu, nu este ca acum.

| Forev3rAlone a răspuns:

N-am nici cea mai vaga idee.
Aminteste-mi ca dupa ce mor, vsa in inapoi aici si sa iti raspund!winking laughing

| mel24 explică (pentru Forev3rAlone):

Mersi frumos :rolling on the floor

| Forev3rAlone a răspuns (pentru mel24):

Ma bucur ca te-am putut ajuta laughing)

| mel24 explică (pentru Forev3rAlone):

:rolling on the floor:rolling on the floor

| Andyᵗᵐ a răspuns:

Nu stiu...Dar un lucru stiu...Toate locurile de parcare sunt bune.Inafara de cel lateral pe care femeile il urasc.

| mel24 explică (pentru Andyᵗᵐ):

Hahahahha laughing

| Andyᵗᵐ a răspuns (pentru mel24):

Ma intorc din morti dau o "fuguța" pe TPU iti raspund si tu alegi cui sa-i dai funda ori lui BellaDiAngello ori mie. Poate tu o sa mai traiesti laughing

| mel24 explică (pentru Andyᵗᵐ):

Mai sincer cred ca nu am sa mai fiu in viata tinand cont de varsta mea :rolling on the floor asa ca tot eu am sa ma intorc prima din morti laughing laughing

| Andyᵗᵐ a răspuns (pentru mel24):

Cine se intoarce primul si e online pe TPU are funda idea daca e prima zi din morti stii ce sa faci call me si iti raspund ca am minute doar pe Vodafone. Poate esti pe alta retea.

| ooolifeoolol a răspuns:

Imagineaza-ti un lacat care poate fi deschis de orice cheie...e un lacat de rahat nu?
Acum imagineaza-ti o cheie care poate deschide orice lacat...e o cheie meseriasa nu?

| mel24 explică (pentru ooolifeoolol):

Da ai dreptate aci* tongue