Ok, ma votez pe mine.
*se uita lumea urat la el*
Bine, bine! Comeandtellmesomething
P.S. mai vreau lupte din astea
P.S.2 super tare ideea
P.S.3 chiar imi place sa scriu P.S uri
P.S.4 gata hai ca am gatat.
WTF? Oricine intreg la cap l-ar alege pe Comeandtellmesomething.
Ups...doar jumate din cei de pe T\A sunt sanatosi la cap
Cu Wladutz...sa votez cu mine e ca si cand m-as masturba pe un site public D:
Logiccc,dar intrebarea era pentru Apache, dar nu-i nimic ca ai raspuns si tu.
Ah,scuze -_-
*nu stie ce sa raspunda*
*se gandeste*
cred ca aleg... Comeandtellmesomething
De ce? nici eu nu stiu
(pentrurobotelultampit)
Eu sincer nu stiu pe cine sa aleg, dar sunt curios cine va castiga.Dar mai bine faceai Apache VS. Fie-sa.
Nu pot sa concurez cu o persoana retardata abuzata anal ce se da drept fi-mea ...as putea, dar am lucruri mai bune de facut, cum ar fi sa frec tiparul pe TPU
Te inteleg.
Ma Apache, nu-ti mai bate capul cu ea.
Si nu, asta nu e o prostie...Sincer ar trebui sa facem cate o lupta ca asta in fiecare saptamana...comicarii buni ar putea desena lupta *just sain´*
Am mai facut inainte cu cu crataker si noname. daca mai tineti minte! ...si a desenat cretaker atunci un poster! *dar a fost demult *
http://i.imgur.com/yoHZy.png
Stiu lupta, si posterul si tot... sper sa mai fie
Dar totusi, dupa ce criterii ne-ai ales?
Habar n-am asa mi-a venit ...ma gandeam sa pun 2 useri importanti de la t/a ca sa atraga atentia.si vad ca a mers.mai bine decat credeam!
Oricum, daca este sa va placa chestia asta. atunci sa o continue altcineva, probabil cineva care se pricepe la comicuri ...intr-un fel si tipa aia avea dreptate... fara comic parca nu are acelasi farmec!
Sa speram ca Pinguinul, Viezure, Wladutz sau astia mai buni...o sa faca unul
Cum de nu ai ales-o pe Mufla?-_-
N-am prea intrat pe TPU in ultimul timp deci nu stiu exact.dar cred ca Mufla nu a intrat asa de des ca si tine.
Ma rog.
...probabil
Eu sunt pacifistă, dude. Dacă Apache m-ar pune să lupt cu alt user probabil am sfârşi dând pe gât bere şi cântând rahaturi gen "Cine e născut în ianuarieeeeeeeeee...". Şi-n plus majoritatea userilor de-aici sunt prea noi ca să mai ştie de mine, perioada mea de "glorie" a fost prin februarie-martie.
Se vede ca nu prea intri pe TPU... -_-
Am fost din ce în ce mai praf după al doilea val de raportări şi cu toţi noobii care s-au înscris în vară nici nu mai ştii ce să mai faci -_- Mărog, încerc să-mi reintru-n formă da' nu ştiu dacă-mi iese...
Mie nu mi se pare ca ti-ai iesit din forma...Cred ca ai mai multi fani ca niciodata..._.
Mm. Depinde daca merita sa te intorci.
Eu una n-as risca sa ma re-atasez de TPU si sa facem planuri gen mutarea pe voluntariat ecologie sau cauze nobile [ dupa ce am spus asta cred ca o sa iti dai seama cine sunt. ] sau cu forumul Puleti. XD.
Esti tu ca nu stii ca-i trivia/amuzante!
Te simti?
Cam duci lipsa de **** ...este?
Nu, doar imi spun punctul de vedere!
Punctul tau de vedere este unul foarte idiot... daca nu iti convine atunci jet de la t/a.si gata
Punctul meu de vedere este unul foarte idiot?Interesant, mai zi-mi, te inteleg!
Hmm...din raspunsuri reiese ca esti rockerita, si ca nu il suporti pe bieber si manelistii ...parca nu pot sa te injur!
da totusi ce *** te apuci sa jignesti ca fraiera? ...nu iti convine nu raspunde
ce dracu am facut asa rau pana la urma?
Moama da ce ma spionezi mai Spionel!Da sunt rockerita, si crede-ma iti spun asta ca intre prieteni, e un comic de cel mai rapanos ***!
Nu trebuia sa fie un comic...ai vazut tu un desen acolo?
C*c*T! Daca nu vrei sa accepti realitatea, a`pai scuza-ma dar.Du-te draq!
In fine, nici nu am reusit sa-mi dau seama ce **** mea e.
Esti incredibil de inteligenta daca iti dai reply la propriul raspuns...
ma rog stii ceva, nu am chef sa ma cert juma de ora cu tine pentru un ****...e parearea ta!
.eu am spus ca nu e un comic... vroiam sa fie o chestie amuzanta dar vad ca voi ati luat-o prea in serios
...nu ma mira
Si daca am dat ce?Asta imi arata gradul de inteligenta? Bah baiatule te credeam mai cu capul pe umeri.
Insa vad ca tu il ai doar cel de pe.
Nu iti arata gradul de inteligenta...
dar arata ca te enervezi aiurea, din niste chestii tampite
asa esti si in viata reala?
Ai iq-ul unui cartof.A zis el că e comic poser idiot?
Nu.Dar nici nu poti deduce ce semnificatie ar avea, serios acum.
Nu ma enervez aiurea, mi-am spus punctul de vedere si ai inceput sa ma critici! I
Bine...e parerea ta, nu mai am chef de cearta
Poti sa iti inghiti punctul de vedere sau sa-l manaci cu ceapa si slanina, nu-mi pasa, dar data viitoare, fufis, nu te mai baga singura in rahat, toata categoria il sustine pe Apache[unii prea mult], esti tu contra lui.
Apache întreabă:
ImYourFuckingNightmare întreabă: