*nu stie ce sa raspunda*
*se gandeste*
cred ca aleg... Comeandtellmesomething
De ce? nici eu nu stiu
(pentrurobotelultampit)
Ma Apache, nu-ti mai bate capul cu ea.
Si nu, asta nu e o prostie...Sincer ar trebui sa facem cate o lupta ca asta in fiecare saptamana...comicarii buni ar putea desena lupta *just sain´*
Am mai facut inainte cu cu crataker si noname. daca mai tineti minte! ...si a desenat cretaker atunci un poster! *dar a fost demult *
http://i.imgur.com/yoHZy.png
Stiu lupta, si posterul si tot... sper sa mai fie
Dar totusi, dupa ce criterii ne-ai ales?
Habar n-am asa mi-a venit ...ma gandeam sa pun 2 useri importanti de la t/a ca sa atraga atentia.si vad ca a mers.mai bine decat credeam!
Oricum, daca este sa va placa chestia asta. atunci sa o continue altcineva, probabil cineva care se pricepe la comicuri ...intr-un fel si tipa aia avea dreptate... fara comic parca nu are acelasi farmec!
Sa speram ca Pinguinul, Viezure, Wladutz sau astia mai buni...o sa faca unul
P.S. mai vreau lupte din astea
P.S.2 super tare ideea
P.S.3 chiar imi place sa scriu P.S uri
P.S.4 gata hai ca am gatat.
Poti sa iti inghiti punctul de vedere sau sa-l manaci cu ceapa si slanina, nu-mi pasa, dar data viitoare, fufis, nu te mai baga singura in rahat, toata categoria il sustine pe Apache[unii prea mult], esti tu contra lui.
N-am prea intrat pe TPU in ultimul timp deci nu stiu exact.dar cred ca Mufla nu a intrat asa de des ca si tine.
Ma rog.
Eu sunt pacifistă, dude. Dacă Apache m-ar pune să lupt cu alt user probabil am sfârşi dând pe gât bere şi cântând rahaturi gen "Cine e născut în ianuarieeeeeeeeee...". Şi-n plus majoritatea userilor de-aici sunt prea noi ca să mai ştie de mine, perioada mea de "glorie" a fost prin februarie-martie.
Am fost din ce în ce mai praf după al doilea val de raportări şi cu toţi noobii care s-au înscris în vară nici nu mai ştii ce să mai faci -_- Mărog, încerc să-mi reintru-n formă da' nu ştiu dacă-mi iese...
Mie nu mi se pare ca ti-ai iesit din forma...Cred ca ai mai multi fani ca niciodata..._.
Cu Wladutz...sa votez cu mine e ca si cand m-as masturba pe un site public D:
Logiccc,dar intrebarea era pentru Apache, dar nu-i nimic ca ai raspuns si tu.
Apache întreabă:
ImYourFuckingNightmare întreabă: