1.Masa.
2.Ok, o sa fac asta imediat. Pe DogMX.
3. Poate te referi la Ier, vechiul meu ceas. Pai, costa cam 100 de lei.
4.Cand o fi, oi manca.
5.Provocare? Hmmmm...
As zice "Pune o intrebare"
MinerX e super frumos!
Eu ma uit la al sau doss!"
Dar ai zis stupida. Atunci pune o intrebare "stupida". Fara multe cuvinte, doar un cuvant.
Weekend intreg fara net?
De asta nu ai intrat?
Am pus stiri T/A ca n-ai intrat 3 zile, am dat de veste ca n-ai intrat etc si tu doar n-aveai net?
1 mancare
2 anonima0000000000000000
facem CP. e bine totusi ca nu stie ce-seamna
3 cat era si ora
4 iisus ne iubeste pe toti
1.sternocleidomastoidian
2.m-as rapi pe mine si m-as incuia in bordel
3.tot asa 30 de centimetri
4.cand ma hotarasc ca nu mai pot convietui cu umanitatea.voi lovi cu pumnul meu puternic asemeni unei super nove in scoarta terestra si voi eradica rasa umana.
Stai sa vezi doi weekend intreg fara net.
Musca-te de cap.
1. Facebook
2. Pervers...
3. Ieri a fost reducere la ceasuri. 50-75 de lei.
4. Il astept ca pe revelion.
1. Jurnal
2. Pe Doub. O sa o bag dintr-un bol gigantic plin cu ciocolata
3. Cat e si azi
4. Nu se știe
Dap.
Pe atunci,cand copilu' avea FB pe linie primea un ceas(de perete sau de mana), o papusa, o masinuta, o bentita chestii dintr-astea, nu iph 5.
Nu "iph 5" babo. "iph 5 " nici macar nu mai e la moda e prea vechi, acum e 6. si eu care nu le am cu telefoanele stiu asta, demodato
Cum am zis, nu ma omor cu telefoanele. eu am 2 Nokia, unu cu "touch screen" si altul, piesa de aia antica dar mai de folos imi e ala ca tine bateria si o saptamana nu ca prostiile astea de 600 de euro, 20 de ore. vai mama lor .
Mosule,hai sa-ti spunt o poanta.
Cum chinezaria aia daca te asezi pe ea se-ndoaie, parintii copiilor cauta ceva mai rezistent.
Ce e mai rezistent ca iph 6? iph5.
Acum se cunoaste cine e demodatul.
Inca ceva.
Chestia asta mi-am amintit-o de azi de la scoala.
Una dintre profe ne tot certa ca stam pe telefoane si ca suntem ca aia de 5 ani.
Si auzi din spatele clasei:
" Ba nu, madame. Ca aia de 5 ani au iph 5. "
P.S : La mine in liceu nu e fita cand vine vorba de telefoane.
Majoritatea avem smarturi.
Am si eu Nokia cu touch. L-am si spart si i s-a dus si softu'. Nu mai bun era acel Nokia antic cu butoane? Dadeai cu el de toti peretii si nu avea nici pe naiba.
" Dadeai cu el de toti peretii si nu avea nici pe naiba." da da . telefonul asta mai vechi cred ca il am de 5 ani prin cate a trecut saracu cred ca ar scrie romane . l-am scapat de la etaj, nu s.a spart nici macar ecranul. l-am si spalat in masina de spalat ).
Gandeste ca eu am alta dracie de telefon si saracul a fost la scaldat cam 8 ore cat am fost eu la scoala.
Am facut marea greseala sa-mi las telefonul intre ghivecele cu flori ale bunica'mii si n-a patit nimic.
Cand m-am intors acasa curgea apa din el.
Sau...Mi l-a mai trantit si frate-miu pe scari, pe gresie si de pereti si tot nimic n-are.
Vai de voi
Asa e cand nu stiti ce telefon sa cumparati .
Dar mie tati mi l-a luat. eu, doar l-am batut la cap sa-mi ia./
Bine ca mi-am adus aminte.
" Un telefon performant vibreaza cand suna- nu-l simti.
Un Nokia 3310 vibreaza cand suna-simiti cum te-au atins firele de curent"
Nu pot sa ma satur de glumele cu telefoanele vechi.
Si am dat doar un euro pe el.
A, stai, n-am dat nimic .
Aveam puncte.
Tot ce am platit la el au fost carcasa si castile mele.
Imi lipsesc vremurile alea .
Urasc cand merg prin parcuri si mai ma intalnesc cu aia din clasa si altceva in afara de facut poze pentru fb si instagram nu stiu .
Stefan90 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: