anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bill Kaulitz, Joe Jonas sau Alexander Rybak? Eu aleg Bill big grin love struck

Răspuns Câştigător
| Jonsdottir a răspuns:

Hmmm... thinking cred ca Bill ...bla bla blahee hee Joe Joans si cu ceilali 2 frati si Alexander au devenit vedete peste noapte tongue Bill a participat la un concurs de muzica, ta-su canta la chitara in nu stiu ce trupa(bla bla bla...etc)

By Dy
Xo~Xo

27 răspunsuri:
| Puiutz a răspuns:

Buna:*
Pai sincer eu aleg asa :
1) Joelove struck
2) Billlove struck
3) Alexander.
Oricum 1 si 2 bazasmug big grin.

| crisS a răspuns:

Alex Rybak happy

| nuamnuvreau a răspuns:

Pai iti respect alegerea, dar eu il aleg pe Joe Jonas.

| YepIsSuspended a răspuns:

Bill

| snepy a răspuns:

Florin Salam

| justme_9224 a răspuns:

Joe, bill, alex

| Ana-Maria94 a răspuns:

Oricare inafata de Bill.

| Shery a răspuns:

Nick jonas :X

| Shery a răspuns:

@diana: tocmai asta e ideea... "ta-su canta la chitara in nu stiu ce trupa"...pe seama cui s-a ridicat bill? ceilalti, cel putin au avut suficient talent cat sa fie remarcati la prima vedere tongue
oricum, eu ma refer strict la fizic, deci nick love struck

| Swabia a răspuns:

Il aleg pe Bill, ca de ceilalti 2 n`am auzit! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alexander...

| fluturas a răspuns:

Billlove struck billlove struck :d

| Teardrop:] a răspuns:

Alexander Rybak:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Joe Jonas.il iubesc!

| theoth a răspuns:

Logic ca Bill Kaulitz! Pai el este cel mai cool si are o voce super zic eu cea mai buna voce masculina! Joe Jonas si Alexander Rybak nici vorba.Cum zicea Dyana Joe Jonas si Alexander Rybak au ajuns vedete peste noapte!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Joe jonas n-a ajuns vedeta peste noapte cum zic unii. Jb canta din 2005-2006 daca vreti sa stiti.aleg joe fiindca el e cel mai tare baiat! pentru mine e baiatul perfect!

| lolo23 a răspuns:

Eu i-as clasifica asa :
1) Joe Jonas
2)Alexander Rybak
3)Bill Kaulitz

| Ioana22B a răspuns:

Clar nu Biill...rolling on the floor)ce fata are rolling on the floor, iar ceilalti doi la egalitate[:X]-[macar au fata de barbati si nu de maimutetongue]

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bill day dreaming acum vreo 5-6 luni imi placea si de Alex Rybak da mi-am dat seama ca e doar un ratat, un mincinos si fff prefacut. Bill mi-a placut inca din 2005 cand am vazut prima data clipu la Durch Den Monsun:X:X:Xlove struck si Joe are o fata de maimultza la fel ca Nick si Kevin :-&

| rob3rta a răspuns:

He, he laughing

1). Alexander Rybak
2). Joe Jonas
3). Bill Kaulitz
Recunosc: Mi-a placut Bill Kaulitz dar acum nu mai prea e nimic de ei... Sincer...

| Florry19 a răspuns:

Alexander... @RoOoLLy Alex nu a ajuns vedetă peste noapte! El a muncit mulţi ani ca să ajunga aici! Aşa că măsoară-ţi cuvintele!

| gerasaslan a răspuns:

Alexander normal laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bill kaulitz:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai theoth ai auzit vreodata de Alexander Rybak? nu a aparut peste noapte. te-ai informat vreodata despre el?raised eyebrowsnu pare.nu vorbi in necunostinta de cauzahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alexanderrrrrrrrrrrr; x; x

| Mitsuri10 a răspuns:

Billlove struck.