Nu ai vazut niciodata copiii de la 402? Uita-te si ai sa vezi ca poti trisa. Da, asa zic toti ca nu triseaza la teste . Si eu am zis prima ca esti invidios, deci nu ma copia.
Tocmai pentru ca ai zis tu, de aia am zis si eu. Poate toti zic, dar eu chiar nu trisez si ma enerveaza aia care triseaza. Gata, eu iau sobolanul ala mort si plec.
Păi cu ce să încep? Hai să iau ceva uşor mai întâi. Vreau nişte :
Sarmale, Mămăligă cu smântână şi brânză topită, cartofi prăjiţi cu ketchup şi maioneză fără maioneză, ciorbă de peşte, ciorbă de pui, ciorbă de legume, paste cu smântână, paste cu cartofi, paste cu roşii, roşii umplute, ouă umplute, ardei umpluţi, friptură cu cartofi prăjiţi, eclere, încheţată de cocos, îngheţată de vanilie, de căpşuni, de zmeură, de banane, de ciocolată, de mentă, de caise, de piersici, de cirese, de lapte, de iaurt, tort de fructe si de ciocolată, corn cu ciocolată, clătite cu gem, salată de sfecla, de varză, de salată, de roşii, de castraveţi, de ardei, pizza cu salam, cu ardei, cu şuncă, cu brânză...
Şi cam atât pentru aperitiv. Felul principal mai încolo.
1 O supa de scoici cacanii in dungi
2 o tocanita de pulpe de peste in sos tartar din buze de gaina
3 un tort de coarne de unicorni ce se bes caramele
Intai comand putin :
Branza, fara lapte,
Ceai verde, nu prea verde, dar tot verde,
Cafea cu cacao, dar fara cacao,
Pizza cu ketchup (sau ma rog, cum se scrie)
Prajituri (tort, negresa (din africa, logic), alba ca zapada (nu prea alba, ca ingheata)
Sendvici (iar, ma rog, cum s-o scrie)
Pateu
Branza topita
Carne, fara carne
Bors
Ciorba
Supa
Cafea Nr 2
Cartofi pai
Mamaliga
Branza Nr 2
Carne vegetariana
Gaina
Porc
Peste pane
Cotlete de peste
Limba de gaina
Coada de crocodil
Coada de oaie
Oaie de Paste
Oua rosii
Oua galbene
Oua verzi
Oua curcubeu
(Vezi sa fie culoarea oualelor de la Alex, sta in Galati pe Strada Feroviarilor, Micro 13, Blocul L1, Scara 1)
Lapte batut (sa-l bati bine)
Carne de un 1 kg -? dati-mi 500 grame
Alcool
Bere:
Bergambir
Skol
Silva
Timisoreana
Firmituri
Paine prajita
Sarmale
Castraveti murati
Ardei murati
Gogosari murati
Pepene,
Felul 2 il zic mai tarziu.
As vrea sa comand,"seriozitate", si multa caci in ziua de azi chiar avem nevoie.
Julyly2089 întreabă: