| Mayar a întrebat:

Bine...Eu incep cu o propozitie, iar fiecare dintre voi continua cu o fraza, sau 2. Vreti sa jucam? Bine. Incep :

"A fost odata o persoana pe nume...

Răspuns Câştigător
| milkie a răspuns:

Cum nimeni nu mai raspunde, voi continua tot eu:
-Da, ma?
-Da! zise caprioara.
-Ieeeeeeeeeei!
Azazel incepu sa danseze hora cu caprioara si sa fluiere.
Dupa, un politist a venit si i-a impuscat pe amandoi.

------------------------------Sfarsit----------------------------------

41 răspunsuri:
| Ingerulrebei a răspuns (pentru Polaris):

Il ia pe gropar ostatic si intra in masina groparului. (sunt 4 locuri). Il pune pe gropar la volan si pe fiul sau pe scaunul din spate. Ajunsi la spital Azazel dupa 2 zile isi revine. Tipand ii spune tatalui sau : OMOARA-L PE CRIMINALUL ASTA! MI-A UCIS MAMA! Azazel il impinge pe gropar si se taie in trandafiri. Criminalisti il gasesc responsabil pe.

| Ingerulrebei a răspuns (pentru Ingerulrebei):

P.S: Nu s-a taiat in 2/3 trandafiri sa taiat in 30.

| milkie a răspuns (pentru Polaris):

...Il impusca pe gropar fix in organul genital.Se duce la un bar, se imbata si isi face rost de un prieten imaginar pe nume Zumzicu. Zumzicu il conduce la primarie pentru al ajuta sa isi schimbe numele in Toto.Toto si Zumzicu merg la un salon ca sa isi faca coafuri ca ale lui Miley Cyrus.Intr-o zi, Toto ii zice lui Zumzicu:

| SmileyQueen a răspuns:

Copchilul de haur pe numele lui real Justin Bieber care a fost omorat de huni fiindca asa voiau ei deoarece copchilul de haur era prea hauriu si asa o mierlit-o Justin Biebiron.

| AR1373 a răspuns (pentru milkie):

-Ai auzit ca Dinamo a pierdut cu 5-1?
-Mda...da-i drecu' de tigani! HAI STEAUA!
-Ba grasane...this is SPARTA! si il arunca in fata unui camion cu fier vechi si tipa cat poate de tare: Hai ASTRA!
In clipa aceea o gagica cu silicoane merge tantos pe strada, iar el ii spune in timp ce saliva de la atata frumusete:...

| DryCooker a răspuns (pentru Polaris):

Apasa tragaciul, dar glontul trecand la milimetri de capul groparului declanseaza o goana nebuna, un razboi pe viata si pe moarte.Blanosul tata a lui Azazel alerga cu o ura sangeroase spre groparul ce fugea inspaimantat.Deodata caprioara inviata ce canta la acordeon il loveste pe gropar cu cornul ei in cap. Apoi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...Anonima666 si in timp ce mergea in cimitir a auzit un zgomot "pleosc" si nimeni nu a mai vazut-o vreodata rolling on the floor

| milkie a răspuns (pentru DryCooker):

...tatal lui Azazel o intreaba pe caprioara:
-Fiul meu a murit.Stii cumva daca il pot invia?
-Exista o solutie, zise caprioara.
Blanosul, inca naucit de faptul ca acea caprioara putea vorbi, n-a raspuns.
-Vrei sa o afli? intreba caprioara.
-Da, desigur.Cum imi pot invia fiul.
-Trebuie sa ii faci un ceai din planta Te-Fac-Sa-Invii.
-Exista planta asta? Unde este?
-Chiar aici,zise caprioara si ii dadu planta respectiva.
-Multumesc! zise blanosul si o lua la goana.
-Of,am uitat sa-i spun ca daca il face,el va muri...
Tatal lui Azazel,dupa ce facu ceaiul, il dadu entuziasmat fiului sau. Dupa ce fiul inghiti, el se trezi imediat, iar dupa cum spuse caprioara, tatal muri.Azazel,confuz,vazu caprioara si ii spuse.
-Hei, te cunosc! Ce s-a intamplat?
-Tatal tau a murit ca sa te salveze.
Cu lacrimi in ochi, Azazel spuse:

| milkie a răspuns (pentru milkie):

Nu mai raspunde nimeni? broken heart

| Mayar explică (pentru milkie):

Se pare ca nu. Continua tot tu, sunt curioasa ce ar iesi big grin

| Mayar explică (pentru milkie):

rolling on the floor)