Si tu esti al meu.
Păi eu am motive să te am ca idol, dar tu ce motive ai?
Motivul cel mai mare e ca te comporti frumos cu oamenii.
Ma prefacut ca nu ai inceput sa ne injuri pentru ca naiba a inteleg rusa+ ceva cuvinte in romana care le-ai spus " nervos"...
Si ce conteaza daca te-ai trezit la 6?! Du-te si uda gredina si da die mancare la hore!
Stii si tu rusa?
Aaaaa, nu m-am prefacut ca injur, dar Doamne, cu sa nu fac asta, cand am aflat ca unicul motiv pentru care intram aici nu mai este
" cand am aflat ca unicul motiv pentru care intram aici nu mai este" UUUUU
Niet!
Sunt un cac*t care stie doar sa cante la pian si nimic mai mult.
Stii sa scrii, si sa citesti, poti sa si mergi sa vezi, sa gandesti, sa simti
Ești foarte talentat după cum se aude. De ce nu te duci și tu la ''Românii au talent'' sau să cauți o trupă care are nevoie de pianist? Doar, nu te duci să cânți pe stradă cu un așa talent.
Hai, obrăjori pufoși...
Poti sa taci? Esti singurul care crede una ca asta... Apreciaza-te si tu mai mult, chiar trebuie! E ok sa suferi si sa spui unele din lucrurile alea dar nu te subaprecia atat de mult! Ai suflet, ai talent si destul de mult umor.Ce vrei mai mult? Eu unul tot genial o sa te consider...nu imi pasa ce crezi tu despre tine! Sunt al 3-lea fan al tau (Dupa GreyN si la sigur mai e vreunul mai mare ca mine dar nu imi vine acum)
Bine ca macar tu ai ramas, ca daca pleci si tu ap nu mai am pe nimeni... da ma descurc eu cumva
Nu pleaca nimeni nicaieri.
Nu o sa plece nici ea si nici nimeni care mai vrea sa plece, clar?
Treaba ei, mie mii totuna daca pleaca sau nu, ca oricum sintem nimeni pentru ea.
'Frumos' mai vorbesti. Nu ma asteptam asa ceva de la tine.
http://www.italki.com/question/17570
Sa-ti spun cinstit nici eu nu m-am asteptat...
Bine ca-i salvat-o ca vor tine mite cine sunt.
Mai bina ramai trista.
Da-s curioasa. Ce ai spus?
Bai, daca ai sa afli ce-am spus o sa ma crezi cel mai mare bou, si mai apoi, m-am comportat ca nebunul in inregistrarea aceea ca m-am trezit la 4 dimineata.
Atunci, de ce ai spus-o?
Nebunul ala, e febletea mea O-O si nu-i nebun.
Hai mai, spune, nu o sa te consider nimic rau, promit.
Iti spun an mesaj ca ma vor bloca.
Asa sa faci.
Opaaa, bad Dante.
vaporwave întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: