anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Blonda_suprema, cred ca am murit de ris :)) Deci la asa isterie cum ai provocat tu cu Bakugan asta... nu credeam ca se poate asa ceva. E crima. Au aparut 100 de copii sa te-nvete cum se joaca, o pustoaica spune ca ea e experta si-i bate pe toti si citiva sint inebuniti sa afle de unde pot sa-l cumpere =)) Mor din nou. Si cea mai de coma faza, pustiu din parc :)) Cred ca as lesina de ris sa vad o tanti cum umbla prin parc sa gaseasca un pusti pe care-l ia de o aripa si-i spune "zi-mi cum se joaca Bakugan ca nu stiu ce-ti fac" =)) si ala disperat "cum? aveti Bakugan?". Da inainte sa mor, vreau sa stiu daca pina la urma ai priceput ceva si l-ai invatat pe ala mic cum se joaca =))
Cine vrea poate sa intre si sa citeasca, e de coma =))
http://www.tpu.ro/......rat-acest/

Răspuns Câştigător
blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Bro, de fapt ai dreptate, eu nu mai intrasem demult la subiectul ala pentru ca pe parcurs am inteles care e treaba, dar acum cand am intrat, ce mai, sunt pe sub scaun.

12 răspunsuri:
ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Frate, nu stiu cum ai reusit tu sa subzisti, dar eu am iesit piftie. Cred ca blonda_suprema e pusa in fata unei dileme existentiale. Am o fetita de 5 ani, iar daca ar avea proasta inspiratie sa se indragosteasca de un astfel de joc, cred ca m-as atarna de contor. E de-a rasu`, plansu`...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca acum
http://www.tpu.ro/......rat-acest/

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ok, intrati pe link-ul de sus, pe ala merge, o sa va prapaditi de ris, daca cititi tot ce s-a postat rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

ValiMocanu si blonda are un baiat de 5 ani, se potrivesc numai bine, pot sa joace impreuna Bakugan jocu de coma rolling on the floor

| adi_7507 a răspuns:

Si intrebarea unde-i? Nu vad ce e atat de amuzant si chiar daca ar fi asa cum zici nu era nevoie sa mai scrii si tu despre asta. Asa-i cand te plictisesti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E mortala tipa, uite un parinte care se implica in jocurile copilului, si chiar o face in serios.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adi asa e cum zici tu.

blonda_suprema

Nu stiu, am facut ceva ce nu trebuia? Am intrebat cum se joaca Bakugan. Chiar era o problema pentru mine pe care am rezolvat-o cu ajutorul colegilor de site si le multumesc.
Pana la urma am invatat si eu si pustiu meu. Faza este cu parcu (o sa fac o cacofonie)ca numai daca deschizi gura prin parc (iar)ca ai Bakugan, sa vezi cum devii pe loc vedeta parcului. Deci nu e greu sa agati cu Bakugan. L-am invatat cea mai simpla varianta ca el nu stie sa socoteasca. Da tot complicat e. Deja am facut o colectie de bakugani.
Acum faza e ca nu mai stiu cum se topaie elastecul ala de-l jucam atunci cand eram eu mica. Poate ma ajuta cineva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Blonda_suprema nicidecum, nu te-am criticat, ai facut foarte bine happy

blonda_suprema

O floricica de la mine Bro pentru tine. Multumesc. In sfarsit un compliment de la criticul de tine. O fi ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Blonda_suprema eu nu critic. Cel putin nu cu rautate, decit... cum sa spun... intr-un mod constructiv, daca pot spune asa happy Iar faza cu jocurile pentru pustiu, a fost super. Mi-a placut si prima data cind ai intrebat cum se joaca Pacalici. Te admir, pentru ca incerci sa inveti jocurile ca sa-l poti invata si pe el. Si asta, probabil pentru ca si mie-mi plac copiiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Copiii laughing