1. Il aleg pe Blytz (parca ar fi vreo diferenta, dar oricum)
2.Il stie chiar si Dante.
3.Nu nu, nimeni nu te stie, esti multumit? nu stiu :D
4.Mama
5.Mothman
6. Wave
7.Nu imi place cum arata personajele, nu raspund.
8. Akame
9.Kriss, cred.
10. Galee
11. Cei de la T/A sigur ar supravietui :)
12. Jacob, nu-mi place de vampirul ala
13.Alice si Oz, sunt prea draguti :x :x + Livius si Nike.
14. Mai degraba ma ingandurez si ma infuriez putin.
15.Cand trebuie sa dai nu conteaza pentru ce, da-o.
16.UNA FOARTE REA! urasc toti fumatorii si nu-i suport, mai ales mirosul ala de la care imi vine sa mor.
17.Nu au ei probleme mai importante?
18.Ele fac un lucru bun dar nu bun pentru toti. In Italia nu-s caini maidanezi;).
19.Adica?
20.La moment asta,
https://www.youtube.com/watch?v=28sdV_DXSrU (O sa-ti placa cred.)
21.La moment cred asta :
https://www.youtube.com/watch?v=mgz1wdlkzcs
22.Tot ce vorbesc eu sunt complimente in general, dar nu cu toti.
23. De inteles da, dar de comunicat si de prietenit nu.
24. Dadada toate animeurile m-au invatat cate ceva daca vrei iti spun care si ce m-a invatat.
25.Am pus-o odata
26. Veni Vidi Vici :)) nici nu stiu ce inseamna asta, dar nu prea gasesc cuvinte =))
27.De atatea ori intrebarea asta... bine acum iti raspund : Cred ca esti un baiait de treaba si ca inveti bine citesti, mai pe scurt ai toate calitatile neceseare pentru a te putea socoti ceva mai special decat toti jupanii obsedati de chiulit, in viitor te vad ca hmmm sa zicem ceva de genul lui GABE NEWELL, oh GOD daca o sa ajungi ca el inseamna ca in lumea asta e posibil orice si din personalitatile remarcabile pot sa te compar cu Nicolae Iorga caruia i se zicea ca are 2 capuri si tu tot ai 2 capuri (la figurat ) insa ai grija sa le folosesti cu perseverenta, iar daca ar fi sa te compar cu un compozitor clasic :x acela ar fi, Debbusy cred fiindca nu pot gasi un romantic care sa-ti convina Chopin e prea complicat iar Liszt e prea anormal
Gata.
28.Sunt fata :)) si te iubesc, esti multumit?
29. Bine.
Sa te fereasca Domnu' sa nu comentezi raspunsul care l-am scris.
Kaden, Blitz, Hyouka, Kata1yn ...eu sunt toti acestia. Blitzlike este originalul.
7. Intrebare capcana Baiatul moare.
1.
2. Merci!
3. WOW. Deci cineva m-a tinut minte. Apreciez!
7. Seamana foarte mult. Vezi diferenta daca te uiti la anime. Intrebare capcana. Baiatul moare
11. Okay.
26-27 -29 Multumesc!
Imi pare bine ca mi-a tinut cineva minte numele original.
Kata1yn,Blitzlike,Hyouka,Kaden 4 in 1
Nu ma uit la anime-uri
M-am gandit ca e o intrebare capcana si se pare ca asa a fost.
1. Exact. Parca ar fi vreo diferenta.
2. Si Kaden il stie pe Dante.
3. Da, sunt
4. Toti ati pus "mama"? La mine e tata clar...
6. Asa
9. Triss. Dar da, este mult mai tare
10.
11. Doar unii.
12. Nici mie nu imi place de vampir dar totusi. Nu prea stiu, nu-mi place de nimeni de prin filmul acesta in afara de Bella si Dr Cullen.
13. Exact.
17. Bine zis.
22. Eu fac complimente foarte rar, doar atunci cand respectivul chiar a facut ceva bun.
24. Fain atunci. Lasa, nu iti rapesc timpul
26. Super. Chiar imi place mult citatul acesta. "Veni vidi vici" - Julius Caesar "Am venit, am vazut, am cucerit". E faina.
27. WoW Merci, nimeni nu si-a mai dat interesul atat de mult pe intrebarea aceasta.
28. Oarecum da, oarecum nu ca stiu ca minti
29. Bine.
1. Dap, am revenit la numele original.
4. Stiu povestea...cel putin o parte din ea
6. Moare Tatsumi Wave traieste dar degeaba... fara Tatsumi totul este plictisitor.
7.Moare prima +baiatul deci nu ramane cu nimeni
8. Moare Esdeath;(( Gata, nu mai pot, plang.
9-10 preferatii mei, mai ales Tris
11. Exact. Uite la cine ma gandeam eu ca rezista: Mad, GreyN si Endo. Eu asa cred.
12. Idem.
13. Yuno si yuki sunt cei mai simpatici atunci cand sunt normali.
Kirito si Asuna iarasi au fost simpatici si afectuosi dar doar in primul sezon. In sezonul 2 parca au uitat ce au facut in sezonul 1...tot se mai iubesc dar nu asa de mult. Sunt simpatici.
Oz si Alice, iarasi, prea simpatici dar s-au sarutat doar de 2 ori inainte sa... nu mai zic in continuare ca e prea trist. Daca vrei atunci iti zic.
Livius si Nike sunt preferatii mei...din pacate am cautat prin tot internetul dupa o poza faina cu ei dar nu am gasit. Nu prea au fani.
15-17 Idem
18. Okay, nu zic ca e rau dar totusi...eu am niste amintiri neplacute cu acei caini maidanezi... oare nu ar fi mai bine sa-i duca la un adapost ceva decat sa-i tina la usa blocului unde sa le dea din cand in cand mancare? Oare copiii care trec pe acolo nu sunt in pericol?
19. Exact la asta ma gandeam si eu.
20. Nightcore si Skillet
23. Nu pari. BTW Si eu ma consider dificil...chiar sunt.
24. Fain. ツ
25. Imi plac mult deci e okay. ✔
26-27 Multumesc
28. Am intrebat in caz ca raspund si persoane pe care nu le cunosc. Imi place sa le comentez la raspunsuri celor care raspund asa ca trebuie sa stiu cum sa ma adresez ^W^
29. Bye!
Kaden sau eu...tot una.
Kata1yn,Blitzlike,Hyouka,Kaden -eu sunt
4. La mine tata.
15-18. Exact.
27. Merci!
Bye!
Acum am vazut... Livius si Nike Okay, daca zici tu...
BTW Tu esti Livia, nu-i asa? :3 Frumos nume!
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: