| Sconcsiş a întrebat:

Buei, deci dau chestie portocalie la ăla care îmi spune ce dracu s-a întâmplat de toată lumea pleacă? Am lipsit vreo 2-3 zile şi toată lumea pleacă de pe site. Chiar aşa important sunt? De ce dracu pleacă toţi?

Răspuns Câştigător
| elasexygagica a răspuns:

Ok iti explic. A fost odata ca niciodata o userita pe nume Loome care a inceput sa faca si ea comicuri (sa-l copieze pe Cretaker, mai exact) desi recunosc ca unele m-au amuzat, dar nu se pot compara cu ale lui Cretaker. Totul bine si frumos cu sute de comicuri si bineinteles antipatie fata de unii useri care erau incepatori dar totusi mie imi plac comicurile lor( Iustinel999 si Tudor) care totusi incercau sa faca comicurile lor amuzante dar Loome impreuna cu gasca ei tot radea de ei (ceea ce mi se pare o mare nerusinare, sa va fie rusine). Si uite asa trecu timpu linistit pe TPU asa cum eram obisnuiti pana cand ii s-a nazarit o idee useritei Loome. Si care a fost ideea ei? Sa faca o campanie pe nume TPUrevive care sa readuca TPU la ceea ce a fost in 2008 (de parca stie ea cum o fost atunci, dar na fite de copil) si bineinteles cum Loome era pupata in dos de majoritatea userilor de la T/A bineinteles ca acestia au sustinut-o (ca dehhhh e Loome, deci va rog frumos, cea mai inteligenta de pe TPU). Dar cum in basme exista si rau, iata ca acesta si-a facut simtita prezenta. Nevinovata, inocenta, fara aparare, uimitoarea Loome dorea sa faca un bine cu campania asta, dar se pare ca a facut tocmai invers, o ZARVA. Toata intrebarile de la T/A sunt raportate in special ale ei, ale lui Cretaker, Mhn24, etc.Nu se stie cine e creierul acestei operatiuni care tot raporteaza (mie mi-a raportat de 3 ori un desen la care chiar am muncit)intrebarile care chiar sunt amuzante, dar cele stupide raman in picioare, nu sunt raportate. Si uite asa Loome, care orice erou si idol isi ia vina asupra ei si anunta ca ne va parasi in 7 zile. Odata cu anuntul acesta toti fanii ei infocati, obsedati au inceput sa posteze amenintari cum ca vor sa plece de pe TPU, pentru ca TPU i-a dezamagit (mda sigur, oricum ne doare in 14 de plecarea lor). Unii useri ii reproseaza lui Loome despre aceasta campanie, dar bineinteles ca fanii nu o parasesc, zicand maram ca nu e vina ei (Vai cum indraznesti sa pui macar cursorul pe numele ei?, cum indraznesti sa dai vina pe Loome, ea va vrut binele si bla bla). Mai oameni buni, si voi si eu stiti ca vina este CLAR a lui Loome ia ganditi-va voi la cum era TPU inainte sa vina ea cu ideea asta "superultramegaterragia geniala">? Chiar daca va place sau nu, este vina ei, obisnuiti-va cu asta. Ca sa fie si mai emotionanta scena, un fan infocat al lui Loome a postat mesajul de adio al acesteia. Eroina noastra ne promit ca nu va parasi TPU definitiv dar isi va face alt cont si va face comicuri in continuare (Atentie! cu specificatia ca ea doreste sa nu se faca recunoscuta! Deci faniilor aveti de lucru pana s-o gasiti). Acum, in tinutul TPU se adopta metoda plecarii de pe site dar numa si NUMAI cu un termen de timp! Eroina noastra, fiind dezamagita de esec a poruncit sa se desfiinteze campania (in sfarsit o idee buna). Deznodamantul acestui basm este reprezentat de catre atmosfera pustie prin categoria T/A din cauza raportarilor abuzive. Care este morala povestii copii? Loome este de vina cu campania asta, daca nu ar fi inceput-o nu s-ar mai fi intamplat ce s-a intamplat si ne-am fi amuzat copios cu comicurile extrem de reusite ale lui Cretaker. Sfarsit!

17 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Elexagagica a scris un comentariu lung si inteligent? ...se aproprie 2012...

| Bya132 a răspuns:

O doamne, Ela mai usorlaughing
Sconcs, deci, clar.la toti le-a fost dor de tine, si cu asta-basta!

| Bastet a răspuns:

Nu stiu ce romane faceti voi, dar eu cer niste Toffifee...

Sconcs, imi dai Toffifee?
*asteapta ca sconsc sa zica:NU*

| Sconcsiş explică:

Elo, ştiu că eşti bunoacă şi că eşti bună la pat(toţi ştim asta), dar am zis "la ăla care îmi explică", nu la ăla care mă pune să întreb pe altcineva.
Să ai parte de o seară frumoasă cu mult redtube

| Sconcsiş explică:

@Bastet
Certainly not!

| Vizitiul a răspuns:

Blah, blah, blah...romane pe teme inutile.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Sincer, eu nu mai înţeleg ce e cu zarva asta. Pleacă lume? Să plece din partea mea. Mi se pare cam aiurea să spună că ar dori să revină acel TPU din 2008 pe când ea nu este în spiritul TPU. Nu că aş dori să critic, dar din toate răspunsurile ei nu există prea multe răspunsuri cu adevărat utile care să corespundă cu adevărat scopului site-ului. TPU a devenit pentru mulţi mai mult o distracţie decât un loc unde poţi ajuta oamenii, din păcate. Cât despre nume la nick că pleci, sau pui întrebări în care spui că pleci, să fim serioşi. Vrei să pleci? Pleacă, oricum nu îi pasă nimănui de tine. Eu am vrut să plec şi am făcut cerere direct, fără să fac tam-tam pe seama asta... din păcate Stela cam uită să mai verifice şi mesajele...

| elasexygagica a răspuns:

Loome e de vina! intreab-o pe eatongue

| JustMelavJustMe a răspuns (pentru elasexygagica):

Ha-halaughing elasexygagica gandeeeeste!

| ProjectJackpot a răspuns:

A fost un atentat cu bomba la T\A (arabii astia.) si acum toti se tem sa mai treaca pe acolo.

| FreakyFred a răspuns:

@elasexygagica, de acord 99% cu tine.
singurul lucru cu care nu sunt de acord este urmatoarea fraza:

"Totul bine si frumos cu sute de comicuri si bineinteles antipatie fata de unii useri care erau incepatori dar totusi mie imi plac comicurile lor( Iustinel999 si Tudor) care totusi incercau sa faca comicurile lor amuzante dar Loome impreuna cu gasca ei tot radea de ei (ceea ce mi se pare o mare nerusinare, sa va fie rusine)"

mda. din punctul meu de vedere, iustinel si tudor ar fi trebuit sa se lase demult de asa-zisele "comicuri" care nu aveau sens. si mi se pare normal ca ne luam de ei, da' asta alta poveste.

@sconcs, tu te-oi droga cu Toffifee, da' ai incercat sa te droghezi cu patrunjel? laughing aia senzatie.

| Niros19 a răspuns:

Eu zic ca s-au plictisit de site si baga tot felul de chesti ba ca nu stiu ce ba ca nu stiu cum frate plecati nu ma intereseaza cine-i de vina pe mine ma intereseaza ca raman pe site si atat

| Niros19 a răspuns:

Elasexygagica sunt de acord cu tine

| yumeee a răspuns:

Ce mă disperă cum se agită toţi ca nişte găini cu capul tăiat, de parca ar fi nu-ştiu-ce dramă aici.
E un site, e o comunitate virtuală, nu un liceu sau un film cu pac-pac.
Nimic din ce s-a întâmplat nu e atât de important încât să se facă atâta zarvă.
Toţi puţanii se bucură de o atenţie nemaipomenită (probabil n-au viaţă socială şi se manifestă pe net).
Să plece cine-o vrea. Nu-mi pasă, şi nu le pasă nici adevăraţilor TPU-işti, adică cei care in 2008 au FOST aici. (Nu zic că mă număr printre ei, cel puţin dpdv al vechimii pe site).
Deja mă irită toată drama asta tâmpită.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da esti important! acum imi dai "chestie portocalie " :-D?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aia e elasexygagica? O doamne, credeam ca visez!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci,@elasexygagica ori a fost lovita de un asteroid ori e indragostita de vreun tocilar:->. Un raspuns normal? In care sa nu existe cuvantul "sex"? Oare cum s-a putut intampla asa ceva?