anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bula nu stia ce sa faca sa o puna cu bunica (din partea lui taica-sau) sta el se gindeste ce se gindeste si o pacaleste pe baba, dar o pacaleste rau de tot ca la terminarea pacalelii a iesit baba chiuind prin curte afara, cind a vazut-o fiso a fugit repede la ea, crezind ca e beata sa o bage in casa sa nu faca familia de rusinea satului. Aflind cum sta treaba a pus mina pe topor si alearga-l pe Bula sa-l omoare, cind au obosit au purtat urmatorul dialog :
- Bine ma nenorocitule cu mata mare?
-Nu stiu de ce faci atita caz? tu de cite ori te-ai culcat cu mama am pus mina pe topor sa te omor?

Răspuns Câştigător
| andreea8888 a răspuns:

Barbatul vine acasa beat si o vede pe sotie cu o oaie langa ea si
spune:
Ce faci cu vaca aia langa tine?
La care femeia :
Daca nu ai fi manga de beat ti-ai da seama ca e o oaie!
Barbatul:
Daca nu ai fi asa proasta ti-ai fi dat seama ca vorbeam cu OAIA, nu cu tine!

3 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Slabut de tot.iti spun eu altul tare. dar il scriu ca nu stiu de pe unde l-am auzit...
Bula avea note foarte mici la matematica. Intr-o zi, bunica lui ii spune : Scumpete, daca iei nota mare la matematica, iti indeplinesc o dorinta. Trece o luna, trec doua dupa ce, intr-o zi, Bula vine alergand acasa bucuros " Bunica, bunica, am luat 10 la matematica! Acum trebuie sa-mi indeplinesti dorinta!
Fericita bineinteles, bunica il roaga sa-i spuna ce doreste. Bula sta cateva minute, se freaca putin in cap si spune.''stii bunica, as vrea sa facem sex impreuna''. bunica aude, ramane uimita si-i spune :,, mai, nu se poate asa ceva, sunt bunica ta .plus ca ne-ar putea vede cineva...''
Bula : '' Bunica, dar mi-ai promis! Orice dorinta ai spus!
Sta bunica ce sta, il ia pe nepot si se duc in podul casei. Si de acolo da-i batai. La un moment dat, fiind si intuneric, Bula da buca in buca cu taica-su laughing
Bula : '' Salut tata, ce faci aici? ''
Taica'su: '' Iote bine, ce sa fac, o f't pe ma'ta ''
Bula : '' Valei ce coincidenta, si eu tot pe ma'ta o f*t '' laughing

| elena a răspuns:

Macacru...chiar daca este banc.

| Leea1234 a răspuns:

La scoala elevii au primit tema sa scrie o compunere cu titlul: ''Daca asi fi miliardar''. Toti scriu, numai Bula nu scrie.
- De ce nu scrii? este intrebat de catre profesoara.
Bula, foarte calm:
- Imi astept secretara.