| EuAli a întrebat:

Bula si Pacala s-au dus sa se joace fotbal.SI dupa, in drum spre casa au vazut o noua cladire, numita TPU(Toti pentru unu), si cei doi intrebase admin-ul:
- Ne scuzati va rog, dar ce e cu aceasta cladire?
- Acesta este site-ul TPU.Aici puteti intreba si sa dati raspuns la orice intrebare. Dar inainte cititi regulamentul.
- Multumesc! raspunse Bula si Pacala
Oare la ce credeti ca se gandi Bula si Pacala :
- Pacala, hai sa facem trolling! Site-ul asta merita si putina amagire!
- Corect, Bula! Hai sa ne ducem la categoria..."Dragoste si sex"
- Haide sa intram!
Userul crystinaa8(nu am gasit alt nume de user) intreaba :
- Prietenul meu m-a parasit? Cum pot sa fac sa fie din nou iubitul meu?
- laaaaaaaaaaaaaasaaaaaaaaal baaaaaaaaaaaaaaaalta si taaaaaaci mooooooooorti m*tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diiiiiiiiiin guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura! raspunse Bula alaturi de Pacala
- Nu-i adevarat! spuse crystina8
Apoi se duse Bula, singur, la categoria "Tehnologie" :
- De unde pot descarca programul Objectdock? intrebase GoDiNel8
- www.download.com/... raspunse Bula
- Funda!
- Stai, stai, stai, Bula! Parca nu vorbeam ca facem trolling pe TPU, nu ajutam? interveni Pacala
-

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmmm thinking Nu mi se pare prea inspirat bancul dar apreciez efortul pe care l-ai depus. Tu l-ai compus happy? Foarte frumos ...nu e chiar banc ( poate doar putin ) dar e frumos

| DouaPuncteIcsDe a răspuns:

Funny! si mai tare ca ai compuso tu! faza: nu m-am prins. insa talent ai!

| EuAli explică:

@sandra mda, eu l-am compus

Apache
| Apache a răspuns:

Raspunsul ala de la dragoste si sex. este cel mai adevarat raspuns auzit de mine vreodatawinking!

Răspuns utilizator avertizat
Apache
| Apache a răspuns:

@Clannad.mai da-le dracu de funde ...prea multa lume e disperata dupa ele!

| Esperança a răspuns:

Auzi baietash, du-te la cls 1 invata sa citesti, citeste cateva carti sa ti se dezvolte creierasul si apoi intri pe net si dai drumul la vorbe. Daca tu din toata intrebarea mea ai inteles ca nu am auzit de sampon inseamna ca esti un retardat mintal.Cius!

| EuAli explică:

@bliss20 acum de ce naibii m**tii m*tii(scuze de limbaj,dar ma enervezi)? eu ma refeream la acel sampon din nu stiu ce naiba continea, eu am auzit inaintea ta, deci... tine-ti gura pentru mai tarziu