Am patit o chestie penibila acum 1-2 luni :vorbeam cu o fata pe messenger si nu stiu ce vroiam sa-i spun si mi-a spus sa astept 10 minute ca face cateva questuri la un joc... faza penibila este ca in loc de 10 minute a trecut vreo 3 ore si i-am spus ai terminat. ea:nu mai am cam 100...(nesimtire)
Cind am fost in clasa a saptea mergeam in vacanta cu trebul in tabara.Ne simteam bine in tren eu si ceilalti deja eram cit pe ce sa cuceresc baiatul de care mi-a placut cind a trebuit sa ies in toaleta.Si m-am blocat acolo si foarte cu greu am iesit caci greu a venit conductorul sa ma elibereze.Vina ca m-am blocat acolo n-o aveam eu, dar in fata baiatului mult simpatizat de mine am ramas in rahat.De acum eu eram doar o proasta pentru el nimic mai mult.Eu nu am mai vorbit cu el ca mi-era rusine de ce am patit, pe el am vazut ca ii e rusine sa vb cu o fata patita ca mine, si toata tabara nu a mai vb cu mine doar cu fetele din Bucuresti.
Pai vb cu amic pe mess si ii dictam o lectie si in loc de "izvor sec" i am zis "izvor sex" ) i am zis ca din greseala pentru ca langa "c" se afla "S"
Nu cred ca mi s-a intamplat un lucru penibil.sau cel putin nu imi mai amintesc!
dar unei colege:
ea era pe hol, si in spate era ccancelaria, si ea zice :nu o suport paia de engleze. mi-a stricat media!
si chiar cand zicea ea asta iese aia din cancelarie si se uita urat la ea!
norocu ei a fost ca aceasta profesoara a plecat anul asta, ca altfel avea ciuda pe ea!
pa-pa!
Nu imi mai amintesc, dar unui coleg de-al meu i s-a intamplat.
Ne-a povestit asta cand eram in clasa a 4-a si stati sa vedeti, deci el se intreaba pe sine oare cat face 0 plus 0, iar maica-sa ii zice,, e asa de greu?!?,, si el zice,, aaa... 0!,, ne-am strigat cu totii de ras.
Parisblue întreabă:
dyenutzadyana întreabă:
Julyly2089 întreabă: