Mie mi-e frica sa ma uit.mai exact:ce apare dupa ce te uiti ca prostu' 20 de sec? am mai incercat un joc scary maze, la care m-am speriat atat de rau incat am cazut de pe scaun . sunt prea traumatizata ca sa mai incerc si altceva
Simoniqe... da e exact ca si scary maze e foarte asemanator numa cred ca are si sonor...Eu dupa ce am vazut comentarile totusi mi-am luat inima in dinti si m-am uitat Am tras o sperietura dar am ras dupa aia
Auzi pisicuta, te cam plictisesti vad.eu una era sa mor.vad ca tu nu gandesti. daca de exemlu se uita cineva cu probleme la inima? oare ce se intampla? gandeste pisicuta. vad ca nu ai neuroni
Vuaayyyyy mamaa!
e bine ca am fost la toaleta inainte
) cred ca saraca pisica a mea s-a speriat si ea noroc ca nu poate sa vorbeasca ))
Tuuu nebuno era sa lesin mai ales ca sunt singura acasa si e bezna OMG va rog nu va uitatzziii :O
Dupa comentariile astea mi-e frica sa ma uit...
Sti ceva? Eu cred ca nu ai ce face.
Site-ul asta nu e ca sa ne dai tu tampenii.
Omul se teme de necunoastere - desi m-am asteptat la asta m-a speriat trist nu? Interesant trucul tau nefast si infantil dar te rog daca vrei sa vezi ceva horror priveste dincolo de materia ta cenusie... ce vezi concentreazate 20 secunde... nimic? era de asteptat horror nu?
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ma sincer mie imi este frica ca stiu de asta de 1 an si tot nu am curajul sa ma ui, mai bine pun pe alt cineva si daca ma intreaba daca eu am facut asta ii spun ca daDar totusi ce apare acolo?
Daaaa,stiu ca va aparea ceva care sa te sperie, dar nu ma uit
nu vreau sa mor de la varsta asta
Am picat cu scaunul pe spate
Trebuie sa fi dement ca sa pui oameni sa se uite la asa ceva.
eu am scapat oarecum am intrat pe link apoi am citit comentariile si cand am citit ca e o fata naspa am intrat sa vad si pok o moaca... si inca un pok eram pe spate cu scaunul
Dupa ce te uiti 20 de sec apare tot aia dar altfel si striga si te sperii mai rau.
DaciaRomania întreabă: