Nu stiu ce sa zic mai... dupa comentarile astea... mie cam frica sa ma uit . Imi zice cineva daca o sa ies cu bine daca ma uit? Chiar n-am curajul
Simoniqe... da e exact ca si scary maze e foarte asemanator numa cred ca are si sonor...Eu dupa ce am vazut comentarile totusi mi-am luat inima in dinti si m-am uitat Am tras o sperietura dar am ras dupa aia
Hahahahahahahahahaha superr cool nu tesperii rau eu nu prea m-am speriat ) dar e cool rau clipu am dat mass ca el si au innebunit aia
funda ?
Mi-a placut:)). Uite ceva pentru tine: http://www.youtube.com/watch?v=QfZItov1BUo;)).
Auzi pisicuta, te cam plictisesti vad.eu una era sa mor.vad ca tu nu gandesti. daca de exemlu se uita cineva cu probleme la inima? oare ce se intampla? gandeste pisicuta. vad ca nu ai neuroni
Am picat cu scaunul pe spate
Trebuie sa fi dement ca sa pui oameni sa se uite la asa ceva.
eu am scapat oarecum am intrat pe link apoi am citit comentariile si cand am citit ca e o fata naspa am intrat sa vad si pok o moaca... si inca un pok eram pe spate cu scaunul
Ma sincer mie imi este frica ca stiu de asta de 1 an si tot nu am curajul sa ma ui, mai bine pun pe alt cineva si daca ma intreaba daca eu am facut asta ii spun ca daDar totusi ce apare acolo?
Vuaayyyyy mamaa!
e bine ca am fost la toaleta inainte
) cred ca saraca pisica a mea s-a speriat si ea noroc ca nu poate sa vorbeasca ))
Dupa comentariile astea mi-e frica sa ma uit...
Sti ceva? Eu cred ca nu ai ce face.
Site-ul asta nu e ca sa ne dai tu tampenii.
LOL mi-au sarit ochii din cap uitanduma la el si tot nu apare "ala" sau ce ar trebui sa apara...ma dor ochii de la atata holbat
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tuuu nebuno era sa lesin mai ales ca sunt singura acasa si e bezna OMG va rog nu va uitatzziii :O
DaciaRomania întreabă: