| PandaGirl a întrebat:

Am gasit o iluzie optica chiar foarte tare http://www.iluzieoptica.com/r-repaus-si-miscare-1-tablou -369.htm
Pentru ca acest truc sa poata fi sesizat, trebuie sa priviti acel tablou din mijlocul camerei pentru macar 20 de secunde dupa care apropiati privirea de monitor.
Incercati si lasati un rasp va rog!

59 răspunsuri:
| g3orgiana16 a răspuns:

laughingdoamne... lesinrolling on the floor)

| pika a răspuns:

Bine ca am citit comentariilelaughing...

| Hibriiiid a răspuns:

Vaailaughing.

| mhg a răspuns:

Super, m-am speriat laughing

| georgyana98georgy a răspuns:

Doamne tu vrei sa ne omori? Era sa pic cu scaunul! laughing

| Jadis a răspuns:

Nu stiu ce sa zic mai... dupa comentarile astea... mie cam frica sa ma uit laughinglaughing. Imi zice cineva daca o sa ies cu bine daca ma uit? Chiar n-am curajullaughing

| Jadis a răspuns:

Simoniqe... da e exact ca si scary maze e foarte asemanator numa cred ca are si sonor...Eu dupa ce am vazut comentarile totusi mi-am luat inima in dinti si m-am uitat laughing Am tras o sperietura dar am ras dupa aia laughing

| GaBBiii a răspuns:

Tuu vrei sa ne omori?laughingAoleuuu

| asdfghjklș a răspuns:

L-am mai vazut o data dar si acum era sa lesin

| NeverTooLateee a răspuns:

Hahahahahahahahahaha superr cool tongue nu tesperii rau eu nu prea m-am speriat laughing) dar e cool rau clipu am dat mass ca el si au innebunit aia laughing

funda big grinbig grin?

| Paty_1222 a răspuns:

Eu m.am uitat la comentarii dar tot m.am speriat potinlaughingrolling on the floorlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-a placut:)). Uite ceva pentru tine: http://www.youtube.com/watch?v=QfZItov1BUo;)).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Immi explica cineva ce ii acolo ca eu am citit comentariiile si m-am speriat

| Mar a răspuns:

Auzi pisicuta, te cam plictisesti vad.eu una era sa mor.vad ca tu nu gandesti. daca de exemlu se uita cineva cu probleme la inima? oare ce se intampla? gandeste pisicuta. vad ca nu ai neuroni

| Raptorz a răspuns:

Am picat cu scaunul pe spate rolling on the floor
Trebuie sa fi dement ca sa pui oameni sa se uite la asa ceva.
eu am scapat oarecum big grin am intrat pe link apoi am citit comentariile si cand am citit ca e o fata naspa am intrat sa vad si pok o moaca... si inca un poklaughing eram pe spate cu scaunul big grin

| nic3rr a răspuns:

Ma sincer mie imi este frica ca stiu de asta de 1 an si tot nu am curajul sa ma ui, mai bine pun pe alt cineva si daca ma intreaba daca eu am facut asta ii spun ca dalaughingDar totusi ce apare acolo?

| Ingerulrebei a răspuns (pentru nic3rr):

Ceva care te sperie rau.

| silence a răspuns:

Vuaayyyyy mamaa!

e bine ca am fost la toaleta inaintewinking
laughing) cred ca saraca pisica a mea s-a speriat si ea laughing noroc ca nu poate sa vorbeasca laughing rolling on the floor))

| NoBoDy_9430 a răspuns:

rolling on the floorDupa comentariile astea mi-e frica sa ma uit...
Sti ceva? Eu cred ca nu ai ce face.
Site-ul asta nu e ca sa ne dai tu tampenii.

| mejustme444 a răspuns:

Hahaha si acum rad.

| nucă a răspuns:

E groaznic! laughing

| ๑ŔàžøЯ๑ a răspuns:

LOL mi-au sarit ochii din cap uitanduma la el si tot nu apare "ala" sau ce ar trebui sa apara...ma dor ochii de la atata holbat

| MultiNyku1 a răspuns:

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

| Buubuuu a răspuns:

Mama ai inebunit era sa fac infartlaughing

| LiviaLyvy a răspuns:

Sari pipota din minelaughing
Auu nu mai pot... O sa raman cu socu` asta ani de zilelaughing

| nikoleta_6638 a răspuns:

Wooow este...nu mai am cuvinte

| adryanadolce a răspuns:

Tuuu nebuno era sa lesin mai ales ca sunt singura acasa si e bezna OMG va rog nu va uitatzziii :O laughing

| stupiiid a răspuns:

Pe bune?
Am mai vazut şi eu. ăsta sincer e slăbuţ!