anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am găsit un banc destul de bun pe care vreau să-l împart cu voi. Poate că l-aţi mai citit, poate nu.Bancul este următorul:

Merge unu' într-un bar şi vede în spatele tejghelei, un borcan plin ochi cu bancnote de 50.
Evaluează din ochi suma, care se află în borcan şi curios, îl intreaba pe barman:
− Care-i treaba cu borcanul?
− Păi pe scurt? dacă pui o bancnotă de 50 şi treci 3 teste, toţi banii din borcan sunt ai tăi.
− Şi care sunt cele 3 teste?
− Regula este să le afli după ce pui bancnota de 50 in borcan.
Îi da omul o bancnota de 50 la barman, barmanul o bagă în borcan şi îi spune:
− Treaba merge cam aşa: prima dată trebuie să bei dintr-un foc, o stică întreagă de palincă, apoi sa mergi în spatele barului, în curte, unde avem un pitbull, pe care îl doare tare rău o măsea. Tu, cu mâinile goale, trebuie sa i-o scoţi. Ultimul test este cu o babă, de 90 de ani, locuieşte deasupra barului, niciodată, în viaţa ei nu a avut orgasm, tu trebuie să o ajuţi la capitolul ăsta.
− Ştiu că am dat bancnota de 50, dar nu fac testele. Trebuie să fii nebun să beai o sticlă de palincă şi apoi să mai execuţi şi testele urmatoare!
− Este alegera ta, dar banii rămân în borcan, zice barmanul.
După ce bea câteva pahare, omul nostru prinde curaj şi-l intreaba pe barman:
− Unde dracu-i sticla aia de palincă?
Barmanul îi dă sticla. Omul, cu ambele mâini pe ea, o goleşte fără să se strâmbe, apoi, împiedicându-se, îşi face drum către curtea din spate, de unde, foarte curând, se aud zgomotele luptei crâncene. După un timp, se aşterne o linişte deplină şi fix când restul clienţilor şi barmanul credeau că eroul nostru a murit, el intră pe uşă muşcat, zgâriat şi cu cămaşa flenduri pe el, se îndreaptă spre bar şi, spre stupefacţia asistentei, strigă:
− Noooh? Acu? Unde-i baba aia pe care o durea măseaua?

Pentru cei care nu ştiu [Dacă mai există...]

Orgasm = Plăcere, împlinire pe plan sentimental big grin.

Desigur, bancul este destul de lung dar mulţumesc celor care au avut răbdare să-l citească şi sper să vă placă!

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Este foarte amuzant! Mi-ar plăcea să ştiu dacă până la urmă a luat toţi banii din borcan.Bravo! Mersi că mi-ai înveselit ziua!

pa, pa.

5 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Mi-a placut mult dar si al lui BuBu*Ruza e foarte funny!

| Xonia a răspuns:

Ce tarelaughinglaughinglaughingrolling on the floor
Sau mai era unu ceva de genu:
Sotia era foarte trista si barbatul a intrebat-o:
-Ce ai patit nevasta?
-Iti spun, dar nu te superi.
-Barbatul: bine
-Sotia il ia si se duce cu el in camera.De sub pat scoate o valiza.In ea erau 50. 000 de euro si 3 cartofi.
Barbatul o intreaba ce e cu banii si cu cei trei cartofi.La care sotia:
-De fiecare data cand team inselat, am pus un cartof in valiza.
-Sotul: ok, dar nu e asa rau...
-Sotia: stai, asta nu e tot.De fiecare cand am facut un kg de cartofi, l-am vandutlaughinglaughing
Sper ca te-ai prinslaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@BuBu*Ruza

Da, m-am prins şi mă ţin bine!

rolling on the floor

| ♥andreyusca11♥ a răspuns:

Hahahaha big grin big grin big grin Super haios bancu
imi place ce bancuri mai stii
?
Funda> am fost prima

| Chrystyne a răspuns:

laughing Mda...inca unul asemanator:
Intr-o zi, cand o baba era pe moarte, ii zice mosului:
Du-te sub pat la noi, si vezi ca este un borcan acolo.
Se duce mosul, la intoarecere aduce borcanul, cu cateva boabe de orez in el.
Baba zice:Trebuie sa stii tu ca de fiecare data cand te-am inselat am pusun bob de orez in borcan.
Mosu:-Ei, lasa ca n'are nimic...vad ca sunt una, doua, trei boabe.In 70 de ani numai de 3 ori.Nu sunt suparat deloc, te iert!
Baba:Eihaaa...mosule! De unde crezi ca ai mancat tu 'pilaf' atata amar de vreme?

Scuze.bancul il stiu de mult, nu e versiunea originala, doar atat imi amintesc.